En resa

I dagens podd berättar Jenny om sin resa till Vemdalen. Vad kan man skriva eller prata om när man ska berätta om en resa? Lyssna på våra tips!

 

Podden som PDF hittar du här: S31Enresa

 

Share Button

22 Responses

 1. Anonym says:

  Hon åkte bil till stockholm förra Månaden.
  Det ligger ganska nära Uppsala.
  Hon åkte min med vän.vi drack kaffe hemma.

 2. Abuelgasim says:

  Jag heter Abuelgasim Mohamed Adam .Jag reste till Stockholm i sommar . Jag tittade på Fotboll . Jag promenerade på många plater i stads Stockholm .JAG drack kaffe . Jag hoppas att vi ses snart Hälsningar .Abuelgasim

 3. cyiza olivier says:

  jag åkte flygplane till sverige det var 20 augustin 2016.
  jag flög med min mamma och 5 syskon .
  nu studera jag sfi på lernia med min mamma .

 4. Anonym says:

  Jag heter mohamed araale. bor i uppsala nu. förra veckan jag åkte till stockholm med min vän heter mohamed. vi drack kaffe öckså vi åt kabab. och hela dagen åkte vi tunnelbanan i runt hela i stockholm. och sen åkte vi tåg tillbaka hem till uppsala.

  borta bra men hemma bästa.

  • Anonym says:

   Hej jag heter Fatuma Hassan.jag bor i Skövde. Förra vecka vi åkte tåg till Göteborg.Jag och min man med våra fem. Det var jättekul vi åkte tonernan i stan.Göteborg är jättefin stad en dag vi var hos min vän.Nästa dag åkte hem igen

 5. Pingback: En resa, hörförståelse | sfi2c2

 6. Pingback: Sommarläxa v. 31 | 2B2

 7. Pingback: Läxa 6 | Välkommen till 2B4

 8. Anonym says:

  Hej jag heter sherin .jag bor i sandviken. Forra vecka vi åkte till Stockholm med min familj. vi drack kaffe tipaka jag hem.tak larare Mare☺

 9. Anonym says:

  Föra veckan reste jag och mina vänner till fällen och det var jätte härlig väder och vi tog me oss tält så man kan sova på den och vi gick mycket på våra feet det är verkligen bra resa.

 10. Anonym says:

  Hej
  Förra veckan reste jag och min vän till Haparanda det ligger i norra Sverige och ligger ganska nära Finland. Det var så roligt därför att vi känner otroligt bra.
  Första dagen vandrade vi skogen och promenerade bredvid älv som heter kalix älv.sedan satt vi på kaffet och drack kaffe och lesnade på klassisk musik så vi kändes oss avkoppling.Det var spännande dag trots att vi kändes trötta så vi åkte tillbaka till hotellet och åt mat det var smak väldigt gott.
  Å andra dagen vaknade vi tedigt ock åt frukost .
  Vädret var hemskt så vi inte kunde gå ut .
  Efter 3_4 timmer bliv vädret jättebra.så cycklade till teatern och såg pjäs och prata om dessa skådespelarna. Tiden går snabbt så vi inte kunde stann kvar mer där.
  Vi bestämde att vi åka tillbaka till lund. Jag tyckte att den här resan var kanon spännande.
  Jag skulle berätta till alla kompisar om den här resan

 11. Pingback: Sommarläxa 6 | sfi2b3

 12. Pingback: Sommarläxa v. 31 | 2B2

Kommentera


43 visitors online now
33 guests, 10 bots, 0 members