Vi jobbar i skolan

I veckans podd träffar vi Eva, Hadi, Beatrice och Gunilla. De arbetar på Centrum Vux i Haninge och presenterar sig själva. De berättar kort om deras jobb och privatliv. Ni får lära er hur man kan presentera sig själv och lite om verb i presens och preteritum.

Pdf-filen hittar ni här: S41 Vi jobbar i skolan

Share Button

12 Responses

 1. desifromitaly says:

  Tack så mycket, dina poddar är ett fantastiskt sätt att lära sig det svenska språket!

 2. abuu says:

  hej jag heter jamba bor i hagfors tilsamma mina barn och min fru jag studerar sfi nu. efter sfi jag hoppa att hittar arbete

 3. Zahra30 says:

  Jag heter zahra och jag kommer från Somalia och jag talar somaliska, engliska, arabiska och svenska. Jag studerar på grundläggande och på fritiden tycker jag om att umgås med min familj.

 4. centrumvux says:

  Hej desifromitaly, abbu och Zahra30! Jag heter David och jag kommer från Spanien. Jag talar spanska, svenska och engelska. Jag arbetar på Centrum Vux med sfipodd.se!

 5. Anonym says:

  Hej jag heter Hafiza jag kommer från syrien jag bor i Melmbäk och jag talar Arabiska, franska och svenska .På fritiden tycker jag om spela tennis ibland läser jag berättelser.

 6. Hamayoon says:

  Hej!

  Jag heter Hamayoon yama. Jag kommer från Afghanistan. Jag är 36 årsgammal och jag har bott i Sverige sedan oktober 2015. Jag är gift och har fem barn fyra flickor och en pojke. Jag bor i Vrigstad i migrationsboende med min fru och mina barn tillsammans . Jag får inte studera SFI på skolan föratt jag har ingen uppehållstillstånd och väntar på asylintervjun men jag studerar allmän kurs grund språkintroduktion vid Ädelfors folkhögskolan i Sövsjö,riktig Ädelfors folkskolan lägger i Vetlanda stad och de har öppnat branch i Sävsjö för nyanlände och asylsökande. Jag kan prata fem språk Dari, engelska, hindi, urdu och lite svenska.

  Med vänlig hälsningar

  Hamayoon yama

 7. Anonym says:

  Hej!
  Jag heter Haroon Gholami och jag kommer från
  Afghanistan . Jag kom till Sverige för tre år sedan .
  Jag är gift och jag har tre bar och jag är 36 år gmal.
  Jag studerar sfi , för att jag klarar sfi skolan.
  I framtiden hoppas jag att hitta ett bra jobb.

Kommentera


14 visitors online now
9 guests, 5 bots, 0 members