Det bästa med hösten

I dagens avsnitt pratar vi om årstiden höst. Fyra personer berättar om vad de tycker är det bästa med hösten.

Pdf-filen till dagens podd hittar du här: S27 Det bästa med hösten (1)

 

Bilden är hämtad från pixabay.com

Share Button

46 Responses

 1. Gia batti says:

  Jag tycker inte om hösten.Eftersom vädret är mycket kallt ute och det finns ingen sol i dagar och jag tycker om sommaren eftersom jag kan spela fotboll och gå ut med vänner.

 2. Ingela Hellqvist says:

  Det bästa med hösten är att luften känns klar.Jag tycker det är mysigt att tända ljus och läsa böcker inomhus på hösten.

 3. Jag tycker om hösten därför att det är olika färger på löven. Jag tycker om hösten därför att det är kallt och bra luft. Jag tycker inte om hösten för att det är kallt och blåsigt och löven ramlar ner. Jag tycker inte om hösten för att jag har tråkigt och det blir alldeles för mörkt och kallt. Jag tycker om hösten för att man kan plocka svamp, kantareller. Hösten är frisk luft, tycker jag. Jag tycker inte om hösten därför att jag blir förkyld. Jag tycker om hösten därför att det är skönt och löven har olika färg. Jag tycker mest om hösten men jag gillar sommar också. Hösten är mörk och kall och dagarna lite korta. Jag tycker om att bada, på hösten kan man inte bada.

 4. najat says:

  jag tycker inte hösten för att det mycket blåsigt,det är kalt, mörkare man trott och förkyld dar för att tycker inte om hösten.

 5. Anonym says:

  Barija jag tycker är förtjust med hösten alla löven faller ner och har olika färger .Ner man er ute på promenad tänjer sig man friska luften

 6. Pramuan says:

  På hösten finns det svampar och många frukter och bär. Jag tycker om att plocka och äta svampar. Men jag tycker inte om att det är kallt och mörkt.

 7. sarah says:

  På hösten tycker jag om lyssnar på musik medan jag promenera och titta på vackra löven som ramlar från träden.

 8. bertrand says:

  hej.
  Jag älskar hösten på grund av dess gulaktiga något land.
  Hösten är också en period som klimatförändringarna började .men det också bra väder utan solen. alla träden tappar sina löv, är marken täckt med gula, det är en kall vind kan, men temperaturen förblir också.

 9. bertrand says:

  Jag älskar hösten på grund av dess gulaktiga något land.
  Hösten är också en period som klimatförändringarna började .men det också bra väder utan solen. alla träden tappar sina löv, är marken täckt med gula, det är en kall vind kan, men temperaturen förblir också.

 10. lara says:

  Jag gillar hösten för att löven blir orang och röda,jag gillar våren mer för att blommarna blir vackra.
  Jag gillar inte vintren för att det är kalt.

 11. valentina says:

  jag är inte så förtjust i hösten.Jag tycker mer om sommaren.För på hösten så ramlar alla löven av träden,och det blir kallt ute och mörkare.

 12. fatna says:

  yagtyckerom vår en för att solen skiner och blommorna blommar och luften är frick. yag ticker om inte sommar.när det är varmt unt.

 13. duaa says:

  jag är förtjust I hösten ,för många anledninger
  det bästa med hösten tycker jag är friska luften och alla vacker färger

  • Anonym says:

   Ja, jag håller med om att hösten är fin. Det är skönt då, av många anledningar, t.ex. mogna äpplen och all svamp i skogen.

  • shamima jahan says:

   jag tycker alt i hösten exempel : man kan gå lång promanad, är friska luft, blommorna blir vacker och man kan laga äppelpaj . alt och alt är best.

 14. SADEQ says:

  Det bästa med Hösten är det finns olika vackra färger löven och friska luften.
  Jag är inte förtjust i Hösten.det finns mycket kallt ute och mörkare.

 15. Adhanom says:

  På hösten är bra årstiden, men det är inte bra än sommaren. För att på hösten blåser mycket och regnar. men på sommaren skiner solen alltid. På hösten gillar jag färger löven sina träden, men sedan byter färger ,det dör.

 16. samson says:

  ja, jag tycker om hösten också. eftersom på hösten se jag olika lövens färg .alla löven ramla på mark och det bli mörk.

 17. jamil says:

  Jag gillar hösten för att löven blir orang och röda,jag gillar våren mer för att blommarna blir vackra.

 18. Anonym says:

  Jag tycker om hösten eftersom kan plocka svamp och bra stämning för att gå ut och promenera,frisk luft,fina färger och bra natur….

 19. Khalid says:

  Jag är förtjust i hösten. Det allra bästa med hösten är de vackra färgerna, det är en spektakulär syn varje gång jag promenerar i skogen.

 20. Weldeyonas Tesfamariam says:

  Jag tycker inte om hösten,eftersom alla gröna löven faller ner och träden blir torra och det blir kallt och mörkt ute.

 21. Anonym says:

  På höstarna är bäst så man kan plocka svamp och man kan äta bra mat. Trots är det bäst på hösten luktar bra men det är lite kallt ute. Ändå kan man promenad.

  • Samantha Kirk says:

   Det bästa med hösten är att börja växter och träd byta sina färger. Alla blad kommer att faller till marken som löv. Det får många olika starka färger skogen. Hösten är en romantisk årstid av årstiderna.

 22. Anonym says:

  Jag tycker om all årstider men höst är bäst. Den kommer efter sommar och luften blir kall. Jag älskar att promenera och fikar på hösten. Hösten är poetiskssäsongen och vacker. Löven på träden har olikafärger och naturen är väldigt fantastisk.
  Vafa

 23. Anonym says:

  Jag tycker inte om hösten.Eftersom vädret är mycket kallt ute och det finns ingen sol i dagar och jag tycker om sommaren eftersom jag kan spela fotboll och gå ut med vänner.

Kommentera


35 visitors online now
13 guests, 22 bots, 0 members