Kategorier
Storlek S

Vad ska du göra på sportlovet?

På vår nya podd i storlek S lyssnar vi på flera personer som berättar vad de ska göra på sportlovet. Vi lär oss några nya ord och att berätta om framtiden på svenska.

Pdf-filen kan du ladda ner här: Vad ska du göra på sportlovet?

Share Button

63 svar på ”Vad ska du göra på sportlovet?”

jag har inte träffat mina barn för länge sen,. Nu de ska komma till under sportlovet och jag tänker att vi ska åka till någon speciellt plats och ha det roligt.
jag planerat att resa till Icehotel i Jukkasjärvi för att upptäcka den fina ställen. Det finns flera saker också som jag planerade att vi ska göra. Tillexempel som att vi ska åka skridskor, jag hörde att det finns väldigt fina ställen för det där. Mina unga flickor tycker om det så jag tänker lägga mer tid på den här. Sedan kan vi göra några aktiviteter till som att fiska för jag tycker det och vill lära mina barn samtidigt. Vi kan också gå och köpa kläder, mina flickor tycket jättemycket om det. Det finns massa fina restauranger där som vi kan testa till och med.
Jag älskar mina flickor väldigt mycket. Därför har jag planerat till att vi ska ha den bästa resan som vi aldrig kommer glömma.

Hej vänner,
Det här året sommaren är klar. Men jag har en plan för nästa sommar. Nästa sommar jag vill åka till Italien i Rom. Jag hörde att Rom är en mycket vacker stad, Det är därför jag vill besöka detta land med min familj. Jag hoppas att denna semester blir mycket trevlig.

Israt Jahan Fatema

Hej allihoppa. Hur mår ni? Jag mår bra.
Jag hoppas att du din familj mår bra.
Vad gör du i helgen? Jag vaknade klockan åtta.
Och duscha sedan åt frukost med min familj.
Sedan en promenad och gick hem åt lunch.
Efter gick till affärer handlade mat och frukt.

Sportlov brukar jag att åka till några städer och uptäckar alla spännande saker men detta året tyvärr kan jag inte på grund av Corona men jag ska lära mig språket mer och mer och tar jag avstånd

hsdjhsjdhsjdhsjdhjshdjshdjshdjhsdjhsjdhsjdhsjhdsjhdjshdjhsjdhsjdhjshjdsjdkjskdksdjksjdksdkjskdjskdjksjdksdjksjdksjdksjkdksjdksjdksjdksjdksjdksjkdjskjdksj

jag var på jobbet fyra dagar och va ledig fredag.på fredags åkte vi till leoslekland.mina barn lekte med mina kompisars barn.vi hade en bra tid.vi gick och åt. efter det gick alla hem.

hälsingar muntas

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

18 visitors online now
10 guests, 8 bots, 0 members