Vad ska du göra på sportlovet?

På vår nya podd i storlek S lyssnar vi på flera personer som berättar vad de ska göra på sportlovet. Vi lär oss några nya ord och att berätta om framtiden på svenska.

Pdf-filen kan du ladda ner här: Vad ska du göra på sportlovet?

Share Button

30 Responses

 1. jag har inte träffat mina barn för länge sen,. Nu de ska komma till under sportlovet och jag tänker att vi ska åka till någon speciellt plats och ha det roligt.
  jag planerat att resa till Icehotel i Jukkasjärvi för att upptäcka den fina ställen. Det finns flera saker också som jag planerade att vi ska göra. Tillexempel som att vi ska åka skridskor, jag hörde att det finns väldigt fina ställen för det där. Mina unga flickor tycker om det så jag tänker lägga mer tid på den här. Sedan kan vi göra några aktiviteter till som att fiska för jag tycker det och vill lära mina barn samtidigt. Vi kan också gå och köpa kläder, mina flickor tycket jättemycket om det. Det finns massa fina restauranger där som vi kan testa till och med.
  Jag älskar mina flickor väldigt mycket. Därför har jag planerat till att vi ska ha den bästa resan som vi aldrig kommer glömma.

 2. Israt Jahan Fatema skriver:

  Hej vänner,
  Det här året sommaren är klar. Men jag har en plan för nästa sommar. Nästa sommar jag vill åka till Italien i Rom. Jag hörde att Rom är en mycket vacker stad, Det är därför jag vill besöka detta land med min familj. Jag hoppas att denna semester blir mycket trevlig.

  Israt Jahan Fatema

Lämna ett svar


30 visitors online now
24 guests, 6 bots, 0 members