Vad ska du göra på sportlovet?

På vår nya podd i storlek S lyssnar vi på flera personer som berättar vad de ska göra på sportlovet. Vi lär oss några nya ord och att berätta om framtiden på svenska.

Pdf-filen kan du ladda ner här: Vad ska du göra på sportlovet?

Share Button

55 Responses

 1. jag har inte träffat mina barn för länge sen,. Nu de ska komma till under sportlovet och jag tänker att vi ska åka till någon speciellt plats och ha det roligt.
  jag planerat att resa till Icehotel i Jukkasjärvi för att upptäcka den fina ställen. Det finns flera saker också som jag planerade att vi ska göra. Tillexempel som att vi ska åka skridskor, jag hörde att det finns väldigt fina ställen för det där. Mina unga flickor tycker om det så jag tänker lägga mer tid på den här. Sedan kan vi göra några aktiviteter till som att fiska för jag tycker det och vill lära mina barn samtidigt. Vi kan också gå och köpa kläder, mina flickor tycket jättemycket om det. Det finns massa fina restauranger där som vi kan testa till och med.
  Jag älskar mina flickor väldigt mycket. Därför har jag planerat till att vi ska ha den bästa resan som vi aldrig kommer glömma.

 2. Israt Jahan Fatema skriver:

  Hej vänner,
  Det här året sommaren är klar. Men jag har en plan för nästa sommar. Nästa sommar jag vill åka till Italien i Rom. Jag hörde att Rom är en mycket vacker stad, Det är därför jag vill besöka detta land med min familj. Jag hoppas att denna semester blir mycket trevlig.

  Israt Jahan Fatema

 3. Mohammad Nabi Rahimi. skriver:

  Hej allihoppa. Hur mår ni? Jag mår bra.
  Jag hoppas att du din familj mår bra.
  Vad gör du i helgen? Jag vaknade klockan åtta.
  Och duscha sedan åt frukost med min familj.
  Sedan en promenad och gick hem åt lunch.
  Efter gick till affärer handlade mat och frukt.

 4. Wafaa Stetiah skriver:

  Sportlov brukar jag att åka till några städer och uptäckar alla spännande saker men detta året tyvärr kan jag inte på grund av Corona men jag ska lära mig språket mer och mer och tar jag avstånd

 5. ثقل skriver:

  تتتتتتتتتتتتتتتتيتبينعمعهسلقخكيغيكخ٨٧رفثللارؤخبرح٧سض٠٩ثعق

 6. Anonym skriver:

  hsdjhsjdhsjdhsjdhjshdjshdjshdjhsdjhsjdhsjdhsjhdsjhdjshdjhsjdhsjdhjshjdsjdkjskdksdjksjdksdkjskdjskdjksjdksdjksjdksjdksjkdksjdksjdksjdksjdksjdksjkdjskjdksj

 7. Pingback: Tisdag 23 februari | SFI, klass 2B2

 8. Pingback: Tisdag 23/2 | 1B1

 9. Marinens skriver:

  Sportlov brukar jag åka till några platser men detta året jag åker inte grund av covid pandemisk. Jag åka till inomhus lek land med mitt barn och lära sig språket.

 10. Mariam skriver:

  Hej
  Jag måste vara hemma och studera på Sfi läxan. Jag ska villa lite, sedan ska träffa med mina barnbarn och sickla till stan tillsammans.

Lämna ett svar


23 visitors online now
17 guests, 6 bots, 0 members