Kategorier
Storlek S

Vi jobbar i skolan

I veckans podd träffar vi Eva, Hadi, Beatrice och Gunilla. De arbetar på Centrum Vux i Haninge och presenterar sig själva. De berättar kort om deras jobb och privatliv. Ni får lära er hur man kan presentera sig själv och lite om verb i presens och preteritum.

Pdf-filen hittar ni här: S41 Vi jobbar i skolan

Share Button

42 svar på ”Vi jobbar i skolan”

Tack så mycket, dina poddar är ett fantastiskt sätt att lära sig det svenska språket!

Jag heter zahra och jag kommer från Somalia och jag talar somaliska, engliska, arabiska och svenska. Jag studerar på grundläggande och på fritiden tycker jag om att umgås med min familj.

Hej desifromitaly, abbu och Zahra30! Jag heter David och jag kommer från Spanien. Jag talar spanska, svenska och engelska. Jag arbetar på Centrum Vux med sfipodd.se!

Svara

Hej jag heter Hafiza jag kommer från syrien jag bor i Melmbäk och jag talar Arabiska, franska och svenska .På fritiden tycker jag om spela tennis ibland läser jag berättelser.

Jag heter Layla och jag kommer från Somalia.Jag bor i Trollhättan och jag talar somaliska och svenska. Jag har fem barn bor tillsammans.På fritiden tycker jag om att promenera i parken.

Hej!

Jag heter Hamayoon yama. Jag kommer från Afghanistan. Jag är 36 årsgammal och jag har bott i Sverige sedan oktober 2015. Jag är gift och har fem barn fyra flickor och en pojke. Jag bor i Vrigstad i migrationsboende med min fru och mina barn tillsammans . Jag får inte studera SFI på skolan föratt jag har ingen uppehållstillstånd och väntar på asylintervjun men jag studerar allmän kurs grund språkintroduktion vid Ädelfors folkhögskolan i Sövsjö,riktig Ädelfors folkskolan lägger i Vetlanda stad och de har öppnat branch i Sävsjö för nyanlände och asylsökande. Jag kan prata fem språk Dari, engelska, hindi, urdu och lite svenska.

Med vänlig hälsningar

Hamayoon yama

Hej!
Jag heter Haroon Gholami och jag kommer från
Afghanistan . Jag kom till Sverige för tre år sedan .
Jag är gift och jag har tre bar och jag är 36 år gmal.
Jag studerar sfi , för att jag klarar sfi skolan.
I framtiden hoppas jag att hitta ett bra jobb.

Hej!
Mitt namn är Jalil Ahmad. Jag kommer från Afghanistan. Jag kom till Sverige för fyra år sedan.
Jag är gift och jag har sex barn fyra pojkar och två döttrar jag bor med min familj. Jag bor i Lammhult Grevarydsgatan 1.Jag jobbade som busschaufför i mitt hemland och lastbilschaufför. Jag studerar på SFI på Eductdus på kurs C. Efter Sif ska jag söka jobb som busschaufför.

Hälsningar Jalil Ahmad Abdullahe Noorzahe.

Hej! Juni 30/2018
Mitt namn är Jalil Ahmad. Jag är 45 år gammal.
Jag kommer från Afghanistan. Jag kom till Sverige för fyra år sedan. Jag är gift och jag har sex barn fyra pojkar och två dotterar jag bor med min familj. Jag bor i Lammhult Grevarydsgatan1. Jag jobbade som busschaufför i mitt hemland och lastbilschaufför. Jag studerar på SFI på Eductdus på kurs C. Efter Sif ska jag söka jobb som busschaufför. Hälsningar Jalil Ahmad Abdullahe Noorzahe.

Hej! Farida heter jag och jag studerar i SFI. Jag kom till Sverige för åta månader sedan . Jag jobbade förut som lärare i mitt hemland . Jag är gift och jag bor med min man i Malmö . På fritiden tycker jag promenera i parken.

Hej! Farida heter jag och jag studerar i SFI. Jag kom till Sverige för åta månader sedan . Jag jobbade förut som lärare i mitt hemland . Jag är gift och jag bor med min man i Malmö . På fritiden tycker jag om att promenera i parken.

Hej ! Augusti 4/2018. Mitt namn är abdimalik shukri ahmed. Jag kommer från somalia. Jag är 30 år gammal. Jag kom till Sverige för två år sedan. Jag är gift och jag har en pojke. min pojke heter mahir. Jag bor med min kompis. Jag bor i braås sjösåsvägen 8A. Jag jobbade som lärare i mitt hemland. Jag studerar på sfi på montico på kurs D. efter sfi ska jag söka jobba som lärare eller fabrik. Hälsningar Abdimalik Shukri ahmed

Hej ! Augusti 4/2018. Mitt namn är abdimalik shukri ahmed. Jag kommer från somalia. Jag är 30 år gammal. Jag kom till Sverige för två år sedan. Jag är gift och jag har en pojke. min pojke heter mahir. Jag bor med min kompis. Jag bor i braås sjösåsvägen 8A. Jag jobbade som lärare i mitt hemland. Jag studerar på sfi på montico på kurs D. efter sfi ska jag söka jobba som lärare eller fabrik. Hälsningar Abdimalik Shukri ahmed

Hej! Mohamed Khaled heter jag och jag studerar i SFI. Jag kom till Sverige för ett år sedan . Jag är gift och jag bor med min fru i Linköping . På fritiden tycker jag promenera i parken.

jag heater Weall . kommer jag Fran syrien ,jag bor i Linköping och började jag studera på sfi för 2 månader.jag vill sluta sfi aftersom jag vill skaffa jobb oh försöjer mitt familje

Hej!Jag heter Nadia karimi. Jag är från Afghanistan ,Jag kom till Sverige för 3 år sedan. Jag har tre barn och jag är trivs på mitt liv. Jag bor med min män och min barn. Jag bor i Stockholm .jag talar Daria Engelska och Svenska.

Hej!Jag heter Nadia karimi. Jag är från Afghanistan ,Jag kom till Sverige för 3 år sedan. Jag har tre barn och jag är trivs på mitt liv. Jag bor med min män och min barn. Jag bor i Stockholm .jag talar Daria Engelska och Svenska.

Hej!
Jag heter Zahra. Jag kommer från Afghanistan.Jag kom till Sverige tre år sedan. Jag är gift att jag har två barn. Jag bor tillsammans mena barnen. Jag studerar på Sfi i Haninge. Jag trivs mycket bra i Sverige.

Hej!
Jag heter Zahra .Jag kommer från Afghanistan. Jag är 37 år gammal. Jag kom till Sverige 5 år sendan. Jag har tre barn och jag bor tillsammans mena barnen . Jag jobbar två år i Viktoriagatan . Jag studerar på sfi.Gerammatik.

Hej ! Mitt namn är Berhane Simon och 23 år gammal. Jag kommer från Eritrea Och jag kom till Sverige för ett år 5 månader. Jag studerar på Sfi kurs C i krokom.
Jag talar tigrinska, amharinska ,engelska och svenska. Och jag trivs bra i Sverige.

Mvh Berhane

Hej!
Jag heter Marzye. Jag kommer från Iran . Jag är 65 år gammal. Jag kom till sverige 8 år sedan. Jag bor i Stenungsund.
Jag är gift med Mohammad , jag bor med min man .
Jag har två döttrar. Jag studerar svenska på SFI.
Jag talar persiska ,kurdiska och lite svenska.
Jag trivs bra i sverige.
Jag saknar mina döttrar.

Hej!
Jag heter Marzye. Jag kommer från Iran . Jag är 65 år gammal. Jag kom till sverige 8 år sedan. Jag bor i Stenungsund.
Jag är gift med Mohammad , jag bor med min man .
Jag har två döttrar. Jag studerar svenska på SFI.
Jag talar persiska ,kurdiska och lite svenska.
Jag trivs bra i sverige.
Jag saknar mina döttrar.

Jag heter Amal och jag kommer från Irak .Jag är gift och jag har inge barn.Jag bor med min man och vi bor Ekhagen. Jag studerar sfi nu.

Hej!Mathias
Jag heter Lumpai. Jag kommer från Thailand. Jag är 47 år gammal.Jag kom till Sverige 1 år 11 månader. Jag bor i Sösdala.Jag är sambon. Jag bor med pojkvän och en katt och en hund.Jag har inga barn.Jag studerar på sfi för 1 år 4 månader.Jag talar Thailändska,Och lite Engelska lite Svenska.Idag fint väder ,Och solen skiner.Jag saknar lärare Och saknar min kompisar alla.

Jag heter Rakan. Jag kommer från Irak. Jag är 40 år gammal. Jag kom till Sverige 1 år 11 månader. Jag bor i Dalarna. Jag är gift. Jag bor med min fru. Jag har två döttrar och fem pojkar. Jag studera svenska på SFI. Jag talar arabiska och kurdiska och lite Svenska. Jag trivs bor i Sverige. Jag saknar mina familj.

Jag heter 奕萱王,jag är tio år, jag kommer från kina, jag pratar kinesiska, jag har en lillasyster som är fem år, jag har inte ett husdjur, jag har inte studerat SFI så länge. Jag går i internationella engelska skolan i upplands Väsby.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

17 visitors online now
6 guests, 11 bots, 0 members