Kategorier
Storlek L

En podd om Theodor Kallifatides

Äntligen är sfipodd tillbaka! Gyb och Daniel, två av skolans sva-elever, berättar idag i podden om författaren Theodor Kallifatides. De pratar om hans liv och hans verk. Ni kan även lära er lite om adjektiv i obestämd och bestämd form.

Pdf-filen kan du hämta här: L46 En podd om Theodor Kallifatides

Share Button

22 svar på ”En podd om Theodor Kallifatides”

Mycket spännande. Jag tycker mycket om Kallifatides böcker. Jag önskar att ni som pratar kunde tänka på att prata lite saktare men annars mycket bra! Tack för att ni finns!

Jag heter Dimah och jag är 37år gammal.Jag bor i Örebro med min familj .Jag är gift med Mohammad och vi har två barn. En flika som heter Shahed och en pojke som heter Molham.Jag tycker om att läsa böker och träffa okså mina kompisar.På fritiden brukar jag gå till simbassäng med mina barn.

[…] Lyssna på Sfi-podden som handlar om Theodor Kallifatides. Klicka på Play-knappen (se bilden nedan) och lyssna igenom hela inspelningen en gång. Om du vill kan du repetera och lyssna flera gånger. När du känner dig klar ska du svara på frågorna i det här frågeformuläret. […]

[…] Lyssna på Sfi-podden som handlar om Theodor Kallifatides. Klicka på Play-knappen och lyssna igenom hela inspelningen en gång. Om du vill kan du repetera och lyssna flera gånger. När du känner dig klar ska du svara på frågorna i det här frågeformuläret. […]

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

26 visitors online now
22 guests, 4 bots, 0 members