Kategorier
Storlek M

Sommarvandring

Veckans podd handlar om att vandra i naturen. Micke ger tips till Olga om vandring och om vilka regler som gäller när man vistas i naturen. Vi pratar även om Allemansrätten och ordet ”ju”.

Pdf-filen hittar du här: M46 Sommarvandring

Share Button

38 svar på ”Sommarvandring”

Det är jättebra om naturen i Sverige. jag gilla sommaren kan man gå ut och göra många sak om man vill fin naturen på sommaren. Man kan plocka blå bär, lingon och svamp. Man kan laga mat där också. Man kan sova där med stukan eller ten.

Det är bra information om naturen i Sverige. Jag vill gå ut och göra olika saker i naturen. Jag vill lyssna på fåglarna . Man kan laga mat där.

Tack så mycket!
Hälsningar
Sfi Sandviken 3c3
Adem balci

Det är bra information om naturen i sverige. Jag vill gå ut och göra olika saker i naturen. jag vill lyssna på fåglarna Man kan laga mat där. Tak så mycket HilsningarSfi Sandviken.

Hej allihopa !
När lyssnade jag på ljudfil om svensk naturen tänkte med själv att den information är jätte bra för utlandet eleverna . Det är mycket viktigt för oss.

Olga skulle vilja göra en sommarvandring.Hon är intresserad att prova vandra och fråga en tips till Micke.Hon vill veta hur kan man laga mat,hur och var hon sover.Micke hjälper Olga.Han rekommenderade hon av visit länken det området,eftersom finns många regler.

Naturen i Sverige är vacker. Man bör åka på en resa till naturens
skönhet på nära håll .Vi måste ta hand om henne .

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

21 visitors online now
16 guests, 5 bots, 0 members