Razma går på intervju

Den senaste podden i storlek S och den här gången följer vi med Razma som går på intervju för att få praktik på ett äldreboende. Vi får lära oss nya ord och vilka frågor man brukar få på jobbintervju.

Pdf-filen hittar du här: S49 Razma går på intervju

Share Button

45 Responses

  • Tuul Shagdar skriver:

   Hej

   Jag heter Tuul Shagdar. Jag bor i Jordbro. Jag är 49år och kommer från Ungern.. Min familj i Sverige 2007år kommer.Jag har gift 23år i en barn 20år sedan.

   I Ungern arbetade jag som sömmerska förut. I Sverige 12år jobbde jag sömmerska förut. NU bor i Sverige och 13år sedan. NU jag studerar svenska i Sfi nu men att B2-grupper jag . Jag vill jobb som sömmerska framtiden.

   Hälsningar Tuul.

 1. Rewedah cherpet skriver:

  Det är en intervju som handlar om rasma som ska ha praktik på ett äldreboende och hon studerar till undersköterska. Det var bra förklaring efteråt. Om intervju vilka frågor som brukar komma och vad man ska tänka på och förbereda sig inför intervjun när man söker nytt jobb t ex vilka är dina styrkor och vilka är dina svagheter.

 2. Anonym skriver:

  jättebra intervju! man kan lära sig nytta och nya ord. dessutom är det jättebra, för detta hjälper studenterna med hörförståelse.
  tack för dina ansträngningar.
  jag hoppas att ni kan göra fler lektioner som egentligen kommer att hjälpa oss med hörförståelse tack

 3. Anonym skriver:

  Det är väldigt bra för oss.
  Eftersom vi lärde flera nya ord och hur man gör intervju. Det hjälper att vi ska förbereda i framtiden.

Lämna ett svar


14 visitors online now
6 guests, 8 bots, 0 members