Kategorier
Storlek S

En bok som jag har läst

Tycker du om att läsa? Vad heter den sista boken som du har läst? I dagens podd lär ni er om hur ni kan berätta om en bok som ni har läst.

PDF-filen hittar ni här:

S38Böcker

Share Button

31 svar på ”En bok som jag har läst”

jag i helgen Det var ju ganska dåligt väder så jag var mest hemma och läser faktiskt jag läser just nu bok som heter Mina drömmars stad jag var på biblioteket förra veckan och lånade den Den handlar om hur det var i Stockholm förut så förr i tiden för Ungefär 150 år sedan att man får läsa då om en pojke som heter Henning Han är bara 15 år och han har flyttat till Stockholm var han kommer dö utan sin sin mamina och att han han är väldigt fattig Han kommer för att han måste ha ett jobb Han måste jobba och tjäna pengar väldigt fin så där man får man får läsa om Henning och hur han hittar sitt första jobb på hur han hittar sin första bostad och att han träffar liksom nya vänner i Stockholm och sin blivande fru också Ja men gör det

Huset Hans Peterson Vilja Boken handlar om att köpp hus. Jonas och Anna de var tröt leva i lägenhet så dem vill ha med trädgården hus.För att köpa huset de måste låna pengar från bank .Dems familj också hjälpa dem.De har två tvillingarna barn Ella och Ture . Författare i Hans Peterson Huset

ag i helgen Det var ju ganska dåligt väder så jag var mest hemma och läser faktiskt jag läser just nu bok som heter Mina drömmars stad jag var på biblioteket förra veckan och lånade den Den handlar om hur det var i Stockholm förut så förr i tiden för Ungefär 150 år sedan att man får läsa då om en pojke som heter Henning Han är bara 15 år och han har flyttat till Stockholm var han kommer dö utan sin sin mamina och att han han är väldigt fattig Han kommer för att han måste ha ett jobb Han måste jobba och tjäna pengar väldigt fin så där man får man får läsa om Henning och hur han hittar sitt första jobb på hur han hittar sin första bostad och att han träffar liksom nya vänner i Stockholm och sin blivande fru också Ja men gör det

Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

24 visitors online now
14 guests, 10 bots, 0 members