Kategorier
Storlek S

I helgen

I dagens podd lyssnar vi på Lotta och Jonas som berättar för varandra om vad de gjorde i helgen. Vi lär oss om preteritum och adjektiv.

Pdf-filen hittar ni här:
S47 I helgen (1)

Share Button

57 svar på ”I helgen”

Hej! Jag vaknade kloclan sju.Jag duschade och Jag bröstar tänderna.Jag kokade keffa och lagade frukost.Jag åt frukost med kompis i köket.Jag läste böcker också tittade svenska film efter Jag gick till gym och spelade fotboll.också Jag pratade med grannar svenska språk.Jag tränade på buss kort!

På helgen mådde jag lite bättre och lördag eftermiddag har städade hemma och tvätta mina kläder. På söndag gick jag till centrum och promenera. Jag har titta lite grann på butikerna. Sedan när jag kom hem gjorde jag mina uppgifter i luren. På kvällen har jag titta på film i min mobil. Hälsningar-Ayan !

I helgen jobbade jag extra för att många kollegor är sjuk eller på semester.Det är rolig ibland därför får man extra pengar innan semestern.

Jag hjälpte mina familjen.
Lördag vaknade Jag klockan nio.
Jag stiger upp klockan nio
Jag gick toalett.
Jag duschade och borstade min tänderna.
Jag lagade frukost.
Jag åt frukost. Jag hjälpte mina familjen

Abdi Abdullahi!
20 januari 2024/ kl 19:56 kväll
Hej! Jag heter Abdi. Jag bor I Alvesta.
Jag bor Skolgatan 12. Jag bor tre våningar
Jag bor fyra rum. Jag är väldigt lite hem.
Jag behöver stor lägenhet. Jag har storst familjen. Jag har elva barn och en fru.
Jag ska hoppa stor lägenhet.

I helgen vaknade jag kl. 7.00 och gick till gym att träna. Efter duschade jag och åt frukost. Jag åt ägg och bacon. På kvällen lekte jag lite med mitt barn.

I helgen vaknade jag kl. 7.00 och gick till gym att träna. Efter duschade jag och åt frukost. Jag åt ägg och bacon. På kvällen lekte jag lite med mitt barn.

Iota och Jonas prata vad görde i helgen.
Iota städade på balkongen, promenerade med kompisar och målade möbler ett bord och stolar.
Jonas träffade min kompis och fikade på ett café i Stockholm café är billigt och bollarna var goda.
Adjektiv goda Billigt
Varb städade promenerade målade träffade fikade

Jag vakande klockan sju.Jag duschade och tvättar brostar tänderna. också träffade min kompis och fiskade på ett cafe’ i Götberg var goda. Jag gick till gym efter kom jag till hem.Jag tränade lagade mat och Jag åt med kompis i köket också Jag spelade fotboll!

Jag var hemma som vanlig på helgen. Jag stannade hemma och lagade mat och städade sen läste jag böcker. Vädret var skönt alltså solen skiner.

Hej
hur mår du ?jag mår bra
” I helgen städde jag hemma tvättade klader .till mett barn.lgår gick vill till krykan och lyssnade när en kör sjöng jag klappade händerna efterat.
I helgen åkte jag till stockholm till min kompis .vi drack kaffe pratade och studerade svenska tillsamans.
Min vänligen hälsningar Lavin

This weekend I woke up at. 7:00 then I went to the gym to work out. After that I showered and had breakfast. I ate eggs and bacon. In the evening I played a little with my child.

Ihelgen standard jag hemma och stårupp kl 8. 00 och gör frukost
äta titta på TV :Kung Carl XVI Gustaf:vi måste ställa in oss på hemma
Covid-19 har Sverige och världen.

det var jag hemma på påsklovet eftersom jag räddade av coronaviruset.
coronaviruset är väldigt farligt i alla världen, alla räddar av den.
Jag hoppas att denna farliga sjukdom kommer att försvinna snart.

Hej Viktoria! Hur mår du? Jag mår bra. På lördag hade min man födelsedagen. Vi hade en liten fest hemma. På söndagen tvättade jag mina kläder och städade huset eftermiddagen vi gick ut med barnen vi promenerade till parken.

Hej hur mår du ? jag mår bra . Ihelgen ständda jag hela min lägenhet sen lagade mat till barn efter de ätit vi gick ut att promenara efter prommena vi tillbaka hema . När vi hade fram hemma duschade jag de sen jag läggade de i deras säng när de sovit gick jag till sitterumet sätta jag i gång tv sen börja jag titta på svenka programme . isöndag löst lite grann svenska . Och fick jag min kompis vi sutit och vi prattade hur värden går dålig på grund av coron .

Lotta gjorde i helgen promenerade i skogen med en kompisar och Hon städade på balkongen . hon också målade ett bord och stolar i köket.Jonas gjorde i helgen han träffade en kompis och vi gick och fikade på ett cafe i Stokholm var då någonstans var i Stokholm Det låg på kungsgatan. det var jättebra kaffet var billigt och bullarna var goda.det var en fantastik helg

Jag lagade mat,städade och tvättade kläder igår. Jag träffade också en kompis vi fikade hos henne.

Hej ! Hur mår du ? Jag mår bra hon promenad i Skogen Med kompisar och städade balkongen ,målade möbler ett borde Och stolar i köket .han I helgen studera ,Jonas träffade min kompis och fikade på ett café i Stockholm café är billig och bollarna.

Hon städade balkongen och promenerade i skogen med kompisar. Hon målade möbler en bord och stolar i köket.

Lotta promuninade och städade på balkongen och molade möbler ett bord och stolar i köket
Yones träffade en kompis och fikade till sammanse

Hej Lotta!
Vad gyorde du i helgen
Hon tog det ganska lugnt i helgen
Hon promenerade med mågra kompisa.
Hon städade på balkongen.
Hon målade mobiler,stol och bord i köket.
Hon var jätte duktig

Men Han träffade en kompis
De gick och fikade på kafe i Stockholm.

Nu på helgen vaknar jag klockan 7:00 för att för bereda något för att laga mat till frukost eftersom min man har jobb att dricka kaffe och efter att ha ätit frukost ringde min kompis vän mig för att livsmedelsmarknaden och efter att ha gått hem och jag gå i min trädgård

På helgen grillade jag i Habo med mina söner efter grillen spelade vi fotboll. Sedan åkte vi hem och kollade på film och åt massa godis och chips.

Lotta och Jonas träffades för att ta en fika inne i Stockholms centrum.
De hittade ett Café med billigt kaffe och goda bullar och pratade en stund. Sedan gick de hem

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

22 visitors online now
14 guests, 8 bots, 0 members