Kategorier
Storlek L Storlek M

Alla hjärtans dag

 

På lördag den 14 februari är det Alla hjärtans dag. Då firar man kärlek.

Anita firar sitt guldbröllop i år. Det är Anita och Bernt du ser på bilden ovan!
Olga frågar hur Anita träffade sin man och hur man gör för att vara tillsammans i så många år.

 

Lyssna, och läs dialogen som pdf: M24 Guldbröllop.

 

Vill du veta mer om Alla hjärtans dag, så kan du kolla på Nordiska museets hemsida.

Share Button

25 svar på ”Alla hjärtans dag”

hej!
Det var jättebra den här texten eftersom det visade stora kärlek mellan kvinna och man och de har respekterat varandra i 50 år.Det var roligare för oss.

programmet ett är jättebra sätt för att hjälpa oss att förstå och lyssna på svenska .Dialogen går bra och jag förstå ca 70%av den .tack för det .

Hej! Tack för programmet.

Vad skönt att veta någon person har varit gift sig i 50 år!
De nya fraserna var hårda att förstår när vi lyssnar.
Jag tycker att lyssna igen och kolla på uttal och betoning också.

Jättebra program jag förstod att lyssna bara en gång. Jag lärde mig många nya ord, och skaffar ny information om kultur.

Det var en jätteintressant podd att lyssna på i Alla hjärtans dag. Och vi tror att kvinna som berättade om sitt liv med sin man ger väldigt användbara och praktiska råd för att leva ett långt gemensamt liv med våra kära.

Hej.Jag tror det är bro, när man ska leva ett långt liv tillsammans.Måste leva att uppmärksam.Måste njuta livet tillsammans.TACK.

Sfipodd är ett bra sätt att utveckla grammatik,ord och fras kunskap. Med den lär jag mig inte bara grammatik men mina förmåga att lyssna blir bättare.

Det är ju så skönt att vi har lyssnat på nån som har gift sig i mer än 50 år sen , och det är bra ide om varje partner försök inte göra om varandra utan först måste man respektera sig själv och vara ärlig och sann mot sig själv , tycker jag .

Den dialog är bra . Det är mycket ord och fraser kan jag använda för att mer träna . Jag också vet mer information om Sverige kultur.

Det jätteroligt den här programmet så jag glad men om du beskriving det bättre språk förståelse med samtal sade att lära sig. Att fria allt personer det blir ha myndigheten. Att fråga någon om att gifta sig med det är ingen rak väg – det är svårt, det är ingen enkel väg. Vad kul här är samtal dialog!!!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

16 visitors online now
8 guests, 8 bots, 0 members