4 oktober: Kanelbullens dag

Snart är det Kanelbullens dag och därför ska vi lyssna på Mikaela och Sharmin medan de pratar om hur de bakar kanelbullar och vilka ingredienser de brukar använda. Samtidigt lär vi oss nya ord samt om hur man använder adjektiv. Som vanligt finns dialoger och information om grammatik och nya ord i pdf-filen. Ha en trevlig Kanelbullens dag!

Pdf-filen kan du lada här: L53Kanelbullens dag

Share Button

16 Responses

 1. Fatma El mhadbi skriver:

  Jag tycker att kärleken är viktigaste för allt som vi gör även i köket tror jag .
  Jag blev förvånad för att de pratade om Ramadan också,jag kändes att jag blev glad faktiskt.
  jag lärde mig nya viktiga saker om hur man bakar kanelbullar och mest om saftiga kanelbullar och fyllning också.
  Jag koncentrerade också om verb och adjektiv substantiv plural eller singular .viktiga införmation
  Tack så mycket

 2. Kanchana skriver:

  Hej.. Jättefin pdf-filen. Jag tycker om kanelbuller. Bra information baka kanelbullar och grammer. Jag också mycket intresserad baka kanelbullar hemma. Tack så mycket.

  • Kanchana skriver:

   Hej.. Jättefin pdf-filen. Jag tycker om kanelbullar . Bra information baka kanelbullar och adjektiv, singular, plural och substantiv . Jag också mycket intresserad baka kanelbullar hemma. Tack så mycket.

 3. Tania Akter. skriver:

  Jag tycker om kanelbullar och jag och mina barn åt kanelbullar i fredgags .Jag kan baka själv. också. Det är bra system för mig.

 4. habiba skriver:

  Det var en bra information om kanelbullens dag och jag lärde mig om hur man kan baka kanelbullar.
  Jag vet hur många ingredienser behöver man att baka kanelbullar.

 5. Pingback: Vecka 40 – SFI, Multikurs D

Lämna ett svar


20 visitors online now
15 guests, 5 bots, 0 members