Kategorier
Storlek S

Vad gör du en vanlig dag?

Renée och Laith berättar om vad de gör på en vanlig dag. Vi får lära oss om deras vardag samt nya ord och grammatik. Lyssna på podden och läs pdf-filen om du vill träna extra.

Pdf-filen hittar du här: S42 Vad gör du en vanlig dag_

Share Button

69 svar på ”Vad gör du en vanlig dag?”

Jag brukar spelar fotboll och promenerar i skogen. Jag brukar tränar gymet.Jag brukar laga mat. Jag brukar läsa böcker..pp lördag brukar jag tittar Svenska film hemma. på söndag brukar jag sover mycket.

Jag vaknade klockan sju på morgon och ät frukost med kompis i köket. Jag tittade Svenska film hemma och läst böcker i vardasrummet på morgon och pratade med mina granar.Jag gick till skolan varje dag.Jag dricka kaffe med mina klasskommerat.Jag ringde min familjen på natten

Jag brukar vakna kl åtta på morgonen men jag går up vid åtta.och sedan äter jag frukost vid nio.sedan jag städar och diskar.efter jag titta på teve kanshe olika filmer till kl tio.sedan duschar jag och sedan äker jag till skolan där studara jag sfi i Majorna.Efter skolan jag äker hem och läga mat och äter och sedan jag villar lite efter jag sova

Jag vaknar klockan halv två, böstar tänderna, dricka kaffe och går till jobbet. Jag mycket trött efter jobbet. Vardagsrum och titta på teve barn programmet. När klockan är tio, gå jag ligga mig.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

17 visitors online now
10 guests, 7 bots, 0 members