Kategorier
Storlek S

Vad gör du en vanlig dag?

Renée och Laith berättar om vad de gör på en vanlig dag. Vi får lära oss om deras vardag samt nya ord och grammatik. Lyssna på podden och läs pdf-filen om du vill träna extra.

Pdf-filen hittar du här: S42 Vad gör du en vanlig dag_

Share Button

63 svar på ”Vad gör du en vanlig dag?”

Jag brukar spelar fotboll och promenerar i skogen. Jag brukar tränar gymet.Jag brukar laga mat. Jag brukar läsa böcker..pp lördag brukar jag tittar Svenska film hemma. på söndag brukar jag sover mycket.

Jag vaknade klockan sju på morgon och ät frukost med kompis i köket. Jag tittade Svenska film hemma och läst böcker i vardasrummet på morgon och pratade med mina granar.Jag gick till skolan varje dag.Jag dricka kaffe med mina klasskommerat.Jag ringde min familjen på natten

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

37 visitors online now
28 guests, 9 bots, 0 members