Vad gör du en vanlig dag?

Renée och Laith berättar om vad de gör på en vanlig dag. Vi får lära oss om deras vardag samt nya ord och grammatik. Lyssna på podden och läs pdf-filen om du vill träna extra.

Pdf-filen hittar du här: S42 Vad gör du en vanlig dag_

Share Button

62 Responses

   • Tekle Asgede skriver:

    Jag brukar spelar fotboll och promenerar i skogen. Jag brukar tränar gymet.Jag brukar laga mat. Jag brukar läsa böcker..pp lördag brukar jag tittar Svenska film hemma. på söndag brukar jag sover mycket.

    • Tekle Asgede skriver:

     Jag vaknade klockan sju på morgon och ät frukost med kompis i köket. Jag tittade Svenska film hemma och läst böcker i vardasrummet på morgon och pratade med mina granar.Jag gick till skolan varje dag.Jag dricka kaffe med mina klasskommerat.Jag ringde min familjen på natten

 1. Pingback: Sommarläxa vecka 26 | sfi2c2

 2. Pingback: Sommarläxa 5 | Välkommen till 2B4

 3. Pingback: Sfi – podd | Sfi 2C7

 4. Pingback: En vanlig dag | SFI med Nikka

 5. Pingback: Sommarläxa 5 | 2B2

 6. Pingback: Onsdag 30 oktober | SFI B FM

 7. Pingback: Lyssna på SFI-Podden till på måndag! | 2B2

 8. Pingback: Sommaruppgift 2 (v.27) | 2B2

 9. Pingback: Sommaruppgift 2 (29 juni – 3 juli) | Välkommen till 2B4

 10. Pingback: Träna extra om du vill! | SFI, klass 2B2

 11. Pingback: Träna extra om du vill! Lyssna. | SFI, klass 2B2

 12. Pingback: Tisdag 4/5 | 1B2

Lämna ett svar


15 visitors online now
10 guests, 5 bots, 0 members