Vad ska du göra i sommar?

I dagens podd pratar Carina och Andris om sina semesterplaner. Vi förklarar hur man uttrycker framtid på svenska. Ni får också svara på några hörförståelsefrågor. Snart tar vi ledigt!

Trevlig sommar!

PDF-filen hittar ni här:Vad ska du gora i sommar?

Foto: Angela Aslan

Share Button

19 Responses

 1. Mohammed says:

  Faktists, jag vet inte vad ska jag göra på sommar. for at nu jag har hela år är sommar for mig, for at jag göra inte nånting eftersom jag har inte uppa hull still stun. Jag gör inte till skolan, jag går inte till som jobb men jag hopas at jag göra det men jag kan inte så for det tid jag går bara till som språk kafé for at Lars mig svenska o går till lara dansa också så det är dåligt på riktigt
  Med vänligen hälsning
  Mohammed el qutt

 2. Pingback: Läxa till tisdag den 13/6 | sfi2c5

 3. Pingback: Sfipodd | 2B2

 4. Pingback: Torsdag 15/6, Vad ska du göra i sommar? | sfi2c2

 5. Genet Yohannes says:

  jag ska fortsätta studera sfi i sommar men jag gillar grilla i sommar det blir roligt sommar.

 6. Mustafa says:

  Hej !
  Vänligen hittade jag en program eftersom jag behöver träna att lysna .Finns stor skilnad mellan läsa och höra.
  Med vänliga hälsningar
  Mustafa

 7. almansur says:

  Jag tycker om att besöka min mitt hemland och min familj .och jag hoppas så snart avslut SFI.

 8. Sawsan says:

  När min semester började ,bestämde jag mig att åka över hela Skåne. Men jag gjorde inte det. Jag har två veckor kvar tills sfi börjar så tror jag att nästa vecka ska vädret bli skönt. Då ska jag och min familj åka till många olika platser i Skåne.

 9. Pingback: Läxa 23 maj | sfi2c2

 10. Pingback: Läxa 22 maj | 2C4

Kommentera


22 visitors online now
13 guests, 9 bots, 0 members