Kategorier
Storlek M

Bo på landet eller i stan?

Vi tycker alla olika, vissa gillar det intensiva livet i stan andra tycker mer om den lugna atmosfären på landet. Var det är bäst att bo diskuterar vi i den här podden.

 

PDF-filen hittar ni här:

landetkontrastan

Bilderna i PDF:en kommer från flickr.com

Share Button

112 svar på ”Bo på landet eller i stan?”

Jag tycker att bo istan. För att det allting gör i stan flera affärer flera restaurang det finns många folk många clubar högdjud.
Ibland är man stress ibland är man aktiv.

jämföra med i stan eller i landet. Om man bor på landet det är lungt
ren luft fint atmosfär fin naturligt. Om du har fritid kan du gå ut till skogen och promenera. Om man bor i landet det finns inte stress

Jag tycker att bo i landet för att allting nära behöver inte åka buss.

Om man bo i stan det finns mycket stress.

Hej!
Jag tycker om att bor på landet för att det är lugnt och fint på sommaren så vi göra många roliga söker och jag tar frisk luft.
Mvh

Jag tycker att bo istan. För att det allting gör i stan flera affärer flera restaurang det finns många folk många clubar högdjud.
Ibland är man stress ibland är man aktiv.

jämföra med i stan eller i landet. Om man bor på landet det är lungt
ren luft fint atmosfär fin naturligt. Om du har fritid kan du gå ut till skogen och promenera. Om man bor i landet det finns inte stress

jag tycker om bo på landet eftersom det är lugn och friskt. Jag känner mig säker här och mindre stress om istan som man kan bo i tyst man kan läsa en bok med naturen och samtidigt titta på fina blommor fina skogar man kan bo med en gård med djur man kan fiska

Jag bor på landet och jag är nöjd för att jobbet,dagis,skolan och affären

nära hus mej.Det är svårt att hitta jobb om man bor på landet.

I stan det finns mycket jobb och i stan allting är dyr,när men hå ut måste åka bil eller buss.

jag tänka att det är bra for någon att bo på landet eftersom det är friskt och lugnt. man kan for en bättre riktigt känsla . till exempel, man kan ta en lugn promenad i skogen. och det kan blir roligt att bo på landet eftersom det ar billigare att köpa bostad.Det finns också fördelar att bo i en stad.for att, det finns mer miljoheter i stan till exempel, det blir lättare att man få jobb och hittar ny manniskör på stand.

När man bor på landet och lugnt,finns mycket skogen men kan promenera i skogen.Ilandet nästan alla känner varandra och inte så mycket bråttom.

Jag tycker att bo i stand för att där finns olika affärer, kaffe, och massor
människor där kan man träffa flera kompisar vi kan parata,äta,och dricka tillsammans.Samtidig om man vill köpa några saker det är möjlig att hitta som man vill. Men man vill bo i på landet ibland för att det är lungt, och fin natur, utan stress.

Jag vill inte bor i stad för att det finns mycket affärer och det går inte spara pengar det svårt få mej.Om jag tänk på familjen så dem har barn

det svårt får att dem vet inte hur många kompisar dem har eller hennes föräldrar känner inte dem är bra eller inte bra.

jag tycker att man bo i landet det är intressant efter som man kan bo i tyst man kan läsa en bok med naturen och samtidigt titta på fina blommor fina skogar man kan bo med en gård med djur man kan fiska jag tycker om landet mer än stor stad. nackdelar i landet det finns inte mängd tjänster. bland annat när min bil har ett problem jag måste åka till stan när jag vill köpa billiga saker jag måste åka till stan. i stan man kan samla mer pengar om man är en affär man

Jag tycker att det finns några fördelar och nackdelar, för det första fördelar är att mer jobb och utbuildningar , mer äffarer och resturanger .För det ändra är att det är mer intressard att bor i stan ,kan du träffa med några personer .Men det finns också några nackdelar som t.ex stress och lite nature

Det finns flera fördelar och nackdelar i både stanen och landet . Fördelarna på staden t.x det finns många resturanger,affärer och clubar ,det finns också flera möjligheter att man få jobb dessutom man kan göra över allt nästan varje kvällen på staden och det är rolig,men det finns nackdelar på staden t.x trafiken medför buller och avgaser,och manibland bli stressad och jobbig eftersom det finns många folk. På landet det finns mindre annonym ibland det är brå när man går på gatan och alla säger till en hej men ibland är tråkig när man vill inte att alla veta vad ska göra på fritid t.x.Det finns rent luft ,sjöar ,myket natur och man kan ta promenad på skogen eller cykla och det är roligt .Men ofta det finns inte sjukhus,högskolar,kommuner i landet och det är jobbig .

jag tycker om att bo i en Stan för att det finns flera affärer och restaurang och det finns många jobb,

Jag bor i en liten stan. Det finns affärer, restaurang, teater, ishall, badet och så vidare. Det finns ett hav nära, en skog nära. En liten stan lika stor stad men mindre stress, lika landet men nära alla som man vill göra.

Jag håller med dig, men du utvecklar dig inte om du bor i land. flera anledningen gör mig att jag ska tycka om stan. exempelvis, utbildningar! det finns mer och bättre utbildningar i stan och det finns mer möjlighet att gå på bättre skola om man bor i stan. finns människor från olika kultur, ja man kan säga att man lära sig av dem som man umgås med. Typ mat, kläder, språk och lite mer. Jag vet att i land är det tyst och skönt, man njuter av naturen men allt det kan man göra på semester oavsett utomlands eller i Sverige.
Jag skulle trivs bra om jag bor i land men absolut trivs bäst i stan!.
Hälsningar Daniel

Jag tycker om att i stan.Det finns många restaurang, mataffären,mindre tarfik mindre stress.Det går bra för mig och min familjen.Jämfora med i stan det finns inte många aktiverad.

Jag tycker att bo på landet är bättre. Det är lugnt, det finns frisk luft, det är lätt att köra min bil för att det är lite trafik. På landet kan jag köpa ett hus det är inte så dyrt. Nackdel med landet är att det inte finns många jobb. Men jag ska kämpa och hitta ett jobb på landet!

Jag tycker att på stan.det finns många restaurang,mataffären,ock klubbar. också min familjs bor i stan.

Jag tycker att bo på stan är bättre. Det finns mer av allt . Det finns många jobb och många affärer

Jag tycker om bor i stan för att det finns många jobb,utbildningar, och puls.Men när min familj bor i stan eller i landet jag tycker om bor nära de.

Jag tycker att bo på i stan .Det finns många trafik .det finns många restaurang.Det finns sjukhus.Det finns mataffären. Det finns göra mycket.

Jag tycker att bo på landet. details Finns många restaurang, frisk luft.Men Jag ska kämpa och hitta ett jobb på landet.

Jag tycker att bo i staden,för att det finns många resturanger,affärer och clubar ,det finns också flera möjligheter att man få jobb dessutom man kan göra över allt nästan varje kvällen på staden och det är rolig,men det finns nackdelar på staden t.x trafiken medför buller och avgaser,och manibland bli stressad och jobbig eftersom det finns många folk.

Jag tycker att det är väldigt viktigt för en person att bo i staden för att få ett jobb och få vänner och ett lyxigt liv, till exempel att gå på fester och njuta av att besöka olika restauranger och ibland åka till marknaderna då och då är ett nöje i sig. Men när en person når pensionsåldern behöver han Att flytta till byn för att känna sig bekväm, lugn, lugn, frisk luft och pittoresk utsikt och njuta av promenader i skogen.

Jag tycker om att bor på landet men egentligen ett land som finns nära en storstad därför att det är lugnt och skönt på landet och det blir bättre om det ligger nära en stort stan då man kan cykla eller åka bil och handla eller gör vad man vill bland annat man kan resa lätt utan för landet eftersom stora städer ofta finnas flygplats där.

Jag giller att bo i stan,för att jag var bodde i stan. Det finns många saker och allt din behövde ,tell ex ” siukhuset- högskola-affärer- transport-flygplats-tåg-bio- teater- clubar- resturanger-och hitta ett jobb”
Ladeten gör dig trött.

Jag tycker både staden och landet har sina fördelar och nackdelar. Det beror på vad man intresserad av. I stan det finns mycket att göra, finns många affär ,clubbar samt finns flera möjligheter att få jobba på olika stället med kortare avstånd. Alltså man kan hitta på saker varje dag. Vilket man kan inte göra det när man bo på landet.
Det finns också fördelar att bo på landet. Man får lugnare liv, man kan ta en lugn promenad genom skogen utan avgaser och buller medför trafiken. Vid åldern det är bättre att bo på landet att få lite lugna atmosfären.
Jag tycker att det är bäst att bo i förorten.

Jag tycker att det är bättre att bo i staden. Det finns många affärer, barer, resturanger, sjukhuset och många andra intressanta saker i staden . Men att bo på landet också bra, för det finns alltid ren och frisk luft, natur, många djur, mindre stress. När det finns små barn det bättre att bo på landet. Barn kan alltid gå ut och leka. Man kan promenera i skogen .

Många flera nackdelar och fördelar i både staden och landet. Fördelarna på landet det är rolig att man kan fiskar, cyklar, promenera i skogen. på landet finns mycket natur, mycket sjöar det finns djur också. Där finns mindre anonym ibland det är bra när man gå på gatan och alla säger till dig hej. Men ibland det är tråkig när man vill inte alla veta vad ska göra i fritid. I stan fördelarna att det finns restauranger,affären. många massor det finns också flera möjligheter att man få jobb dessutom kan man göra många andra saker. Där kan man träffa nya kompisar. Men i stan finns också nackdelar,trafiken medför buller och avgaser,Man ibland blir stressad eftersom det finns många folk, Så jag tycker att man bo på landet men nära till stan det är bäst eftersom kan man cykla eller åka till stan och träffa, jobba, äta, sen ta det lugnet som han bor på landet

Jag tycker att det är bättre att bo i stan för att man kan få alla som besöker.Jag bor i landet men jag känner mig alltid ensamhet och det finns ingen cafeteria eller restaurang man kan träffa på. Så att det är stor nackdelar att bo i landet.

Jag växte upp på landet ,eller ja, närmsta stan var par mil bort men det var jobbigt att alltid behöva lita på föräldrarna att dom skjutsade till kompisar osv och det enda jag ville var att bo i ett vanligt jäkta villaområde där man sprang mellan busen till och från stan , folk pallade sällan ta sig ut till mig och skulle man ut på kvällen var man tvungen att ta bussen som gick en gång i timmen på natten …. nu när har egen familj bor vi villaområde, thank god!

Jag tycķer om jag bor i hauvudstad det finns mång mäniskor och restaurang och mång skolan och bio.
Det finns många affärer, barer, resturanger, sjukhuset och många andra intressanta saker i hauvudstad . Men att bo på landet också bra, för det finns alltid ren och frisk luft, natur, många djur, mindre stress.
Fördelarna på landet det är rolig att man kan fiskar, cyklar, promenera i skogen. på landet finns mycket natur, mycket sjöar det finns djur också.
Men ibland det är tråkig när man vill inte alla veta vad ska göra i fritid.

Jag tycker att det är bättre att bo på landet. Det är lugnt och fridfullt. Du kan gå i skogen och lyssna på fåglar.
Det finns inte så många människor och det finns många gröna träd.

Vilken fråga . Kan prata , diskutera , … Kan också testa själv.
Beror på vad vi behov och tycker om . Jag är föd i stor staden men nu bor på landet. Jag är glad. Önskas samma till er . Med vänlig hälsning svampplockare.

jag tycker att det är bästa bor i mindre stan.Det finns affärer,resturanger och skolan.Men det finns också frisk luft,mindre stress.Brå exempel är Örkelljunga :-)))

Jag tycker att bo i stan är bra därför det finns många olika saker liksom
skolor, restauranger, affärer, bio, sjukhus och extra. Jag är nöjd att bo i stan.

Jag tycker att bo i stan det bra eftersom det är finns många olika sakar skolan,restauranger,affärer, bio, Sjukhus osv.

Jag tycker att bo i stan eftersom det är bra och det finns allt man behöver som skolor, affärer,restauranger,sjukhuset och man kan göra många saker.man kan träffar många kompiser och det finns allt i staden.men ibland det är stress och högljud.

Enligt min personliga vägledning finns det flera fördelar och nackdelar i både staden och landet.
Fördelarna med staden, det finns många restauranger och affärer.
det finns också flera möjligheter till arbete och du kan göra allt nästan varje natt i staden och det är roligt men det finns nackdelar för staden eftersom trafik orsakar buller och avgasutsläpp och manibland blir stressade och tuffa eftersom det finns många människor.
På landsbygden är det mindre annonymt ibland är det bråttom när man går på gatan och alla säger hej men ibland är det tråkigt när man inte vill att alla ska veta vad man ska göra på fritiden.
Det finns ren luft, sjöar, mjuknat natur och du kan ta en promenad på skogen eller cykla och det är roligt men ofta finns det inga sjukhus, högskolor, kommuner i landet och det är svårt.

Jag tycker om bo i landet.
Jämföra om man bor i landet det är lugnt,ren luft och fin naturligt.
När man bor i landet är intressant efter som man kan sitta bredvid sjön och läsa en bok med naturen.
Om man bo i landet det finns inte stress.

jag tycker om bo i landet eftersom det är bra och det finns allt om man behöver förfärar och restaurang sjukhus universitet du hitta i stan och man kan göra manga aktivitet, man kan träffa manga folk och det är mycket bra att man bo på staden ibland lite stress
man om bor i landet det är fint frisk luft och om du vill du kan gå skogen och prenumerera

Jag tycker om att bo i stan eftersom det finns mycket transporter på regelbunden basis och allt ligger nära skolan, sjukhuset och butikerna

Jag tycker att bo i landet bättre än att bo i staten eftersom det finns så mycket affärer och det finns också chanser och möjligheter för att hitta jobb.

Stan eller land ingen av de..! Stan är för stressigt, för högtljud och det som jag tror mest att man hinner aldrig i tid nånstans om man bor i stan. Att leva med små barn där skulle jag inte göra för barn behöver plats att leka och på stan så har man inte så mycket plats, man känner sig inte säker att gå ute med små barn.
Inte i landet heller.

Jag tycker om att bo utanför stan. Så man kan åka bil vart och när man vill. Det är bättre för båda barnen och vuxna.

Jag tycker att bo i stan för att det finns sjukvårdar och affärer där du kan handla mat och annat. Men ibland är det stressad att bo i stan för att på kvällerna är det högljud och ibland så skriker folk utan för.

Men att bo på landet så finns det ingen som kan störa dig när du lever i naturen och med andra ord så kan det vara tråkigt att bo på landet då har man inte många vänner.

Jag tycker att bo i staden for att det finns många människor och det finns sjukvård och du kan köpa som du vill värja tid men det finns nackdelar om man vill sova eller vill bo skogen, idag bor jag i staden och jag är trivs 😍 tack för tid

Jag tycker om att bo i stan för att i staden mer möjligheten att träffa nya människor , men på landet finns inte det människor .

I båda fallen finns det fördelar och nackdelar som jag tycker. På landet är det lugnt och ro. Där finns det inget bullret och trängseln. Men alla människor har inte körkort och på vintern kommer bussen alltid för sent. I stan är livet enklare därför att alla affärer finns i stan och alla aktiviteter händer i stan. Här i stan tycker jag om att bo mer än på landet som allt behöver nära mig.

Båda är bra för att ibland kan bo i stan ,det finns möjliga saker i stan som jobba eller massor skolan , jag tror att alla vill bor i stan .
Om ibland behöver bo på landet det skönt lång o ro ,

Jag tycker om att bo i stan för att det finn möjliga saker som behöver , som sjukhuset ,skolan, det viktiga är massor jobba , jag gillar mycket träffa nya människor , min bästa favorit är promenad omkring Södermalm .
Det är svårt att bo på landet eftersom det mycket tyst jag hatar så här .

Jag tycker att det är bättre att i staden. För att det finns mer möjligher att hitta jobb,utbildning, affärer,restauranger,sukhust och annat.men det finns också nackdelar på staden till exempel många trafiken, avgaser och men ibland att kör bil stressad att jobbigt.För att det finns många folk.
Men att bo på landet också då bra.För att allting nära behöver inte åka buss.Det finns också lugnt och frisk luft. Det finns lättare att kör bil, cykla och promenera.
Men det finns också nackdelar på landet för att svårt att hitta jobba och utbildning.

Jag tycker att det är bättre att bo i stad. Eftersom i städer finns det  mer möjligheter att hitta jobb, få utbildning, många stora affärer, restauranger, sjukhuset och annat. Men det finns också nackdelar för att bo  i städer som till exempel det finns avgaser och många trafiken, ibland är det stressig att kör bil till jobbet på grund av trafiker. Eftersom det finns mycket folk i städer. 
Men att bo på landet också bra. Eftersom det finns frisk luft och det är lugnt, allting är färsk och  nära och det behöver inte åka buss. Det är lättare att kör bil, cykla och promenera eftersom där finns inte mycket trafik och folk.
Men det finns också nackdelar på landet som till exempel  det är svårt att hitta jobb och få utbildning.

Jag tycker att det är bättre att bo i Stad .föratt det finns all saker i Staden, stor afarer, mycket företager , Lekplatser för barn, Sujkhus, mycket fulk, ändra. Det finns mycket föredrar när man bor i Staden som man umgås med varandra och Lära sig mer och hittar jobb snabbare från i landet. Det Finns lite nackdelar man bor i Staden som det finns mycket stress Från överbelastningen av vägar och människor och missar till fritid.

Det finns många nackdelar och fördelar i både staden och landet. Jag tycker om att bo på landet eftersom det är lugnt, ren luft och fint naturen. Jag blir stressad på en fullsatt plats. Om jag har fritid kan jag gå ut till skogen eller sjöar och i landet det finns utan stress och är bättre för mig. Jag är nöjd för att skolan, livsmedel affären och buss stationen är nära hus mig. På landet nästan alla känner varandra och inte så mycket bråttom. Nackdelar i landet det finns inte mängd tjänster och sjukhus, restaurang, hög skolan och det är jobbig. Fördelar på staden det finns många restauranger, affären och det finns också möjligheter att man få jobb, dessutom man kan göra överallt nästan varje kväll en på staden och det är rolig och nackdelar på staden t.ex trafiken medför bullar och avgaser och bli stressad och det är jobbig när man vill gå till skolan eller jobbar du måste åka bil eller buss.

Det finns många nackdelar och fördelar i både staden och landet. Jag tycker om att bo på landet eftersom det är lugnt, ren luft och fint naturen. Jag blir stressad på en fullsatt plats. Om jag har fritid kan jag gå ut till skogen eller sjöar och i landet det finns utan stress och är bättre för mig. Jag är nöjd för att skolan, livsmedel affären och buss stationen är nära hus mig. På landet nästan alla känner varandra och inte så mycket bråttom. Nackdelar i landet det finns inte mängd tjänster och sjukhus, restaurang, hög skolan och det är jobbig. Fördelar på staden det finns många restauranger, affären och det finns också möjligheter att man få jobb, dessutom man kan göra överallt nästan varje kväll en på staden och det är rolig och nackdelar på staden t.ex trafiken medför bullar och avgaser och bli stressad och det är jobbig när man vill gå till skolan eller jobbar du måste åka bil eller buss.

👹👹👹👹👹👹👹👹👹👹👹👹👹👹👹👹👹👹👹👹👹👹👹👹👹👹👹👹👹👹👹👹👹👹👹👹👹👹

Jag tycker om att bör på ländet. Det är lugnt, inge stress, fint naturen men det kan var lite jobbigt om det finns inget dagis eller affären i närheten, då måste man skaffa sig ett körkort.

jag tycker om att bo på stan därför att fins mycka affären , resturang , cafe och nära lasaretet. I staden känner jag mig i ett socialt liv.

Storstaden och på landet skillnad några få platser

Exempel stor staden finns fördel och nackdel

om jag prata fördelen stor staden det finns flera möjligt

Exempelvis man kan hitta jobb flera mångasätt och att man

känner många kompisar också det finns många plats

arbetsgivare kollektivtrafik , affärer ,

restaurang , sjukhus,

disko, tågstation, flygplan dessutom flera passa på tillfället att man bo storstad.

i storstaden många nackdelen det fanns också gruppgängs, olyckan

inträffade på vägen, giftiga av gas.

Om du är äldre är det bättre att bo på landet tro jag.

Exempel: Om du vill bygga ett hus kan du bygga det till ett billigt pris

det finns färsk luft man kan cykla, promenera och fiskjägare.

på landet finns nackdelen på landet färre tillfället att man jobb

så småningom jag tror att när jag presenterar mig själv skulle det

vara bättre att man bo på storstaden.

Jag tycker att bor i stan för att flera restauranger och affärer det finns sjukvård också buss hållplats jag trivs bra.

Det är finns många nackdela och fördelar i både staden och ländet.jag tycker att bo på landet .Natur,djur,friheten , du behöver inte tänka på grannar kojor .plocka bär och svamp.
Det är lugnt, ren luft,fint naturen.
Nyckdelar .långt till kompisar.beronde av bil .långt till aktivitet,skotta snö strömavbrott,jag tycker bo i stan på grund av allting är nära mig .Till ,Ex: det finns många butiken,apotek,mataffären,levsmedeläffar ,bibliotek, bio,jag är nöjd att skolan buss station är nära hud mig.det bästa är ändå en mix både på landet och i stan.

Hej

jag tror att politiker går och jobbar inte bra för land.Vi hör bara från dem ord med löftenrik.
På land betalar människor och företag höga skatter för samma storsäter,och det är orttvist efersom job är begränsat och få .

Männikor på land kan inte köpa hus därför att de är mycket dyra ,och villkoren för banker är svåra och regeringen ger ingen hjälp till folket .

Dessa förhållanen ledda till att människor migrerade från land till staden och detta orsakade stora problem för städerna och giorde land tom för befolkningen.
mvh
Mohamed Kher

Jag tycker om att på Landet för att det finns skogen och naturen. och lugn.Men det finns nackdelar t.ex det finns inte många affärerna lekplats,
restaurang.Jag tror att den stora staden har flera nackdelar och fördelar t ex den finns många butik restaurang flera lekplats,den finns flera jobbar.Den har nackdelar t.ex många människor och det är inte lugnt det är mycket brott skott.

Hej! Jag tycker om att på Landet för att det finns skogen och naturen. och lugn.Men det finns nackdelar t.ex det finns inte många affärerna lekplats,
restaurang.Jag tror att den stora staden har flera nackdelar och fördelar t ex den finns många butik restaurang flera lekplats,den finns flera jobbar.Den har nackdelar t.ex många människor och det är inte lugnt det är mycket brott skott
Mvh Asha

Jag tycker att bor på stan är bättare än landet. På stannen finns många äffarer, restuaranger, klädaffärer och höga lägenheter. Naturligtvis på stannen finns det mycket folk och hög djuden från gatan. Man kan gör på stannen vad som helst.

Men finns det nackdelar och fördelar på landet också. På landet har en lugn miljö. Om man är djur älskare eller tycker om skogen går det bra att bor på landet.

Jag skulle vilja jämföra med i stad eller i land.
Jag tycker om att bo landet. Det finns inte miljöförstöring. Det är lugnt, friskluft och fint naturlig. Det är inte så många människor bor där och man kan också cykla och promenera till skogen.
I staden finns flera fördelar och nackdelar. Fördelarna på staden t.x det finns många restauranger, affärer och man kan hitta jobb lätta men det finns också nackdelar i staden. T.x många människor bor där och det finns också mycket trafik. Eftersom det finns mycket miljöförstöring och buller.

Jag skulle villa bo I stan för att det finns mer folk, affärer och restauranger.
Fördelar med att bo i stan är att man bor nära affärer och kan snabbt ta sig till ett sjukhus om någon blir sjuk. Eftersom man bor nära affärer kan man promenera ditt istället för att åka till affärer, vilket är bra för miljön.
Jag gillar inte att bo på landet eftersom det tar lång tid att åka ditt man ska och det kan ibland kännas ensamt att bo där. Man åker långa vägar för att komma ditt man ska vilket är dåligt för miljön.

Jag tycker om att bo i staden. eftersom det är nära till alla saker som butikscenter, sjukhuset, skolor, bra restaurang, hotell, arbetsplats.
I stan är lätt att resa dit du vill och lätt att få jobb också träffa många människor som är olika beteenden, fysiska. Där kan man träffa nya kompisar.
Verkligen kommer jag att inte få stress och inte känner mig ensam.
Medan människan bo i landet känner sig ensam och stress. De kommer inte att få akuthjälp eftersom de bor långt och grovt väggen.

Jag tycker att bo istan. För att det allting gör i stan flera affärer flera restaurang det finns många folk många clubar högdjud.
Ibland är man stress ibland är man aktiv.

jämföra med i stan eller i landet. Om man bor på landet det är lungt
ren luft fint atmosfär fin naturligt. Om du har fritid kan du gå ut till skogen och promenera. Om man bor i landet det finns inte stress

Jag tycker att bo på landet, eftersom landet vanligtvis är lugn, ren luft, och vacker natur. På landet tror jag att det som en liten stad, där det finns dagliga mänskliga behov. Dessutom om jag vill gå och tänka på egen bekvämlighet det är bäst på landet.
Men det betyder inte att jag ibland inte tänker bo i staden, men det är bäst bara att besöka staden då och då på en dag eller två dager, där det finns fler restauranger, affärer och vackra platser att man kan besöka och njuta av.

Jag tycker att bo utanför centrum är bättre, för att det finns bra miljö och jag tycker att det är bra för barn

Jag tycker om att bo i landet eftersom det är lugnt och bra för luften, det är bra klimat, det finns inte så många människor som stör dig, ingen stress.
Medan staden har många människor, bilar, gangestrar, olyckor, fabriker som släpper ut många farliga gaser som inte är bra för hälsan.

Hej!

Jag tycker om att bor på landet för att det är lugnt och fint på sommaren så vi göra många roliga söker och jag tar frisk luft. Ibland om jag har fritid jag brukar gå ut till skogen och promenera.
Det finns också fördelar att bo i en stad för att, det finns mer miljoheter i stan till exempel det blir lättare att man få jobb och hittar ny människor på stan. Jag trivs bäst att bo på landet.

Jag tycker att människor bor på landet är ensamma.
De flesta av de äldre gillar det, men det som är bra är att luften är så ren.
jag tror att ungdomar tycker om bor i stan.
Jag tycker inte om att bo mitt i stan, nära natur och jag kan promenera i skogen.

Jag tycker att bo på landet för att det är lugn och det finns mycket natur man kan göra trädgården så man kan odla grönsaker. Man kan också tar frisk luft .Barnen kan lekte ute med natur träd ,blommor och går promenera i skogen.

Först och främst både alternativa har för och nackdelar, jag tycker om att bo på en stor stad eftersom där brukar vara bättre utbildningar, mera jobb, högre inkomster och alltså mera människor. Jag gillar att gå ut och träffa människor, men ibland tänker man att bor så långt bort där det ingen bor, bara för lugn och ro, men iallafall så vill jag bor på stad. Innan jag kom till Sverige så bodde jag på ett stort stad, och nu bor jag på ett ganska stort stad genomfört med det som jag bodde i Palestina. Jag har inte provat att bo på landet, men jag trivs bäst på stad tycker jag.

Jag tycker att bo på landet, Om man bo på landet bo man nära naturligt. Som jag tror det är jätteroligt att bo på landet, det finns stor trädgård dock stor matta.

Jag tycker om att gå promenerand i skogen och lyssna såg fåglar. När jag lyssnar såg fåglarna blir jätteglad så jag tycker om att bo på landet.

Jag tycker om att bo på landet, eftersom det är bra och fin inte som i stan att det är så stressad.
Det flesta av dem äldre gillar det, men det som är att luften är så fin och ren.

Jag tycker att bo på landet är bäst för att det finns inte så många människor som vill inte känna.

Jag tycker bo på landet för att jag älskar djur och natur. Mina favorit är natur. Jag tänker Att bo på landet bättre an stan för att mindre trafik och avgasar från bilar. Jag känner mig utan stress på landet och jag kan använda ekologiska mat som jag får ett hälsosamt liv i byn.
Jag får mer frisk luft på landet som andas rent luft, det frisk luft är jättebra för kroppen. Då får jag träffa mindre folk.

Hej!
Jag tycker om att bo på landet för det är lugnt och skönt. Det är frisk luft och fin natur med trädgårdar och blommor. Man kan titta på olika djur där och köpa ägg och potatis av bönderna.

Jag tycker att det är bättre att bo i staden, där tjänsterna är tillgängliga och i närheten. Förutom det är shopping och köpcentra mycket intressanta saker. Utanför staden är det kanske vackert för fiske, vandring och så vidare.

Jag tror att det har fler fördelar än nackdelar att bo i stan, sårskilt för unga. de unga har en aktiv livsstil, de kan gå på restauranger, enkelt resa till olika länder, njuta av nattlivet. Jag tror att det bättre för gamla människor att bo på landet eftersom det är lätt att gå, mindre stress jämfört med en livlig stad.

Jag tycker det är bra om man bo på landet eftersom det är lugnt , när man har små barn de kan vara ut och leka springa runt det fins inte så mycket trafik .

Det är lät att hytta kompisar , träffa sina kompisar vara ute med dem grilla ha flera aktivitet.

När man inte har körkort då kan det vara svårt bo på landet så är det bra bo i stan där kan man vara nära affärer sjukhuset och så vidare .

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

28 visitors online now
10 guests, 18 bots, 0 members