Kategorier
Storlek S

Om 10 år…

I dagens podd berättar Sabina och Jonas om vad de vill göra om 10 år. Lyssna och lär dig att prata om framtiden.

Dagens podd som PDF: Om 10 år

Share Button

35 svar på ”Om 10 år…”

Maria.
Om 10 är vill jag ha ett jobb i sjukhuset.
Jag vill också skaffa körkort sedan ska jag köpa ett stort hadhus i Stockholm.
Jag och min familj bor kvar i Stockholm.
Jag vill jobba mindre och resa hela världen så ska jag hjälpa människor ?så jag vill.

hej
om 10 år vill jag försätta och studera. Jag vill köpa en fin röd Volvo . jag vill bo och jobba i Stockholm. Jag ska resa till min hemland och resa till hela världen. Och jag ska spara pengar och ska jag ge till fattiga människor. Hoppas jag ska sluta kriget i hela världen.
Med vänlig hälsning Maria

Om 10 år ska jag åka tillbaka Thailand. Jag vill ha ett hus och simbassäng också . Kanske vill jag ha en hund. Jag vill ha en liten restaurang själv. Jag ska arbeta i min restaurang. Mitt hus vill jag ska ligga vid havet. Jag tror att jag och min vill ha ett barn. Min familj kommer och hälsar på ibland. Jag vill vara i Sverige på somrarna.

om 10 år hoppas ha jobb i sujkhuset och ter körkort också och kommer min familj här och jag ska resa till min hemland

jag kan inte planera för nästa vecka , pga. jag vet inte om ska jag stanna här i Sverige eller ska jag utvisas till min land , kanske ska jag dödas innan 10 år tror jag.

Ridvan
Jag förtrollar mitt liv tio år framöver,att få en magisterexamen, att hitta ett bra fast jobb att höja en familj för att köpa en Villa och en bil för att göra affärer för att ha mitt eget företag. Att ha en bra ekonomi. Jag vill hjälpa fattiga människor som inte har råd och har det svårt med mat medicin och bostad. Jag ska leva ett lyckligt liv med min familj. Sen ska åka till cypern och sola och bada.

Om10 år hoppas jag lära mig svenska och hitta en jobb som ingenjör , och jag vill också bo kvar i Lund och jag önskar att kriget slutar i mitt land , sedan besökar jag det, jag älskar också att mina barn studerar här i Sverige på universitetet i Lund

om tio år ska jag prata flytande svenska och jag vill ha ett jobb i sverige och jag hoppas att härskar fred i miit hemland

Om tio år vill jag kunna prata flyttande svenska. Jag vill också ha barn och vara glad med mitt job och liv. Jag skulle också vilja adoptera en hund och skaffa körkort.

Hälsningar/Nita

Om 10 år jag vill ha försöka eget mitt kort och hitta ett bra jobb som förskola Jag vill också köpa ett fin hus och en röd bil.

Om 10 år jag vill ha försöka eget mitt kort och hitta ett bra jobb som förskola Jag vill också köpa ett fin hus och en röd bil.

Om 10år jag vill ha försöka eget mitt kort och hitta ett bra jobb som förskola. Jag vill också köpa ett fin hus och en röd bil.

Om 10 år vill jag stanna kvar i Sverige. Jag vill klara min kursh D på SFI sedan ska jag leta efter jobb här i Sverige. Jag vill ocskå köpa en fin bil.
Jag och min familj vill reas resa och ta en tur i hela Europa. Det vad ska göra om 10 år.

Hej! Om tio åt jag skulle bli pension.Och tänka visa hela världens.Och jag skulle köpa ett villa på bra plats.Och vill jag mina söner nära mig.Ville också laga mat på bra Syntax.Sen jag hoppas skulle sluta krig i hela världens. Mvh.Bisrat

Hej Mella !
Om 10 år vill jag ha jobba lokalvårdare.
Eftersom det här jobbet passar mig försörj mig sjölv och
Lär mig svenska mer.
Ska jag bo i Helsingborg.

Hej !
Hon vill avsluta gymnasiet och vill köpa en hund och kalla den Karum , få ett körkort och köpa en röd bil.
Hon vill att jobba som lärare.
Hon vill också arbeta och resa mer.

Om tio år ska jag läsa universitet och jag vill gärna ha en egen hund, kanske ska jag kallas henne för Lilly tror jag.
Och om jag har pengar ska jag köpa ett stort hus vid Centrum.

Ridvan
Jag förtrollar mitt liv tio år framöver,att få en magisterexamen, att hitta ett bra fast jobb att höja en familj för att köpa en Villa och en bil för att göra affärer för att ha mitt eget företag. Att ha en bra ekonomi. Jag vill hjälpa fattiga människor som inte har råd och har det svårt med mat medicin och bostad. Jag ska leva ett lyckligt liv med min familj. Sen ska åka till cypern och sola och bada.

Om 10 år vill jag fortsätta studera och jag vill ha ett jobb i förskola. jag vill också skaffa körkort sedan ska jag vill ha ett stort lägenhet eller hes.
jag vill bor i Göteborg eftersom tycker jag om mycket den stad. Jag vill jobba mindre och resa mer.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

22 visitors online now
14 guests, 8 bots, 0 members