Om 10 år…

I dagens podd berättar Sabina och Jonas om vad de vill göra om 10 år. Lyssna och lär dig att prata om framtiden.

Dagens podd som PDF: Om 10 år

Share Button

17 Responses

 1. Maria says:

  Maria.
  Om 10 är vill jag ha ett jobb i sjukhuset.
  Jag vill också skaffa körkort sedan ska jag köpa ett stort hadhus i Stockholm.
  Jag och min familj bor kvar i Stockholm.
  Jag vill jobba mindre och resa hela världen så ska jag hjälpa människor ?så jag vill.

 2. maria says:

  hej
  om 10 år vill jag försätta och studera. Jag vill köpa en fin röd Volvo . jag vill bo och jobba i Stockholm. Jag ska resa till min hemland och resa till hela världen. Och jag ska spara pengar och ska jag ge till fattiga människor. Hoppas jag ska sluta kriget i hela världen.
  Med vänlig hälsning Maria

 3. Niena says:

  Om 10 år hoppas jag , människorna leva i hela världen i fred och trygghet . Jag vill också att får bra jobb.

 4. Anonym says:

  Om 10 år ska jag åka tillbaka Thailand. Jag vill ha ett hus och simbassäng också . Kanske vill jag ha en hund. Jag vill ha en liten restaurang själv. Jag ska arbeta i min restaurang. Mitt hus vill jag ska ligga vid havet. Jag tror att jag och min vill ha ett barn. Min familj kommer och hälsar på ibland. Jag vill vara i Sverige på somrarna.

 5. maysam says:

  om 10 år hoppas ha jobb i sujkhuset och ter körkort också och kommer min familj här och jag ska resa till min hemland

 6. Anonym says:

  jag kan inte planera för nästa vecka , pga. jag vet inte om ska jag stanna här i Sverige eller ska jag utvisas till min land , kanske ska jag dödas innan 10 år tror jag.

 7. Mahmoud Zabateh says:

  Om10 år hoppas jag lära mig svenska och hitta en jobb som ingenjör , och jag vill också bo kvar i Lund och jag önskar att kriget slutar i mitt land , sedan besökar jag det, jag älskar också att mina barn studerar här i Sverige på universitetet i Lund

 8. Banan Khatab says:

  om tio år ska jag prata flytande svenska och jag vill ha ett jobb i sverige och jag hoppas att härskar fred i miit hemland

 9. Nita says:

  Om tio år vill jag kunna prata flyttande svenska. Jag vill också ha barn och vara glad med mitt job och liv. Jag skulle också vilja adoptera en hund och skaffa körkort.

  Hälsningar/Nita

 10. Anonym says:

  Om 10 år jag vill ha försöka eget mitt kort och hitta ett bra jobb som förskola Jag vill också köpa ett fin hus och en röd bil.

  • Anonym says:

   Om 10 år jag vill ha försöka eget mitt kort och hitta ett bra jobb som förskola Jag vill också köpa ett fin hus och en röd bil.

 11. Anonym says:

  Om 10år jag vill ha försöka eget mitt kort och hitta ett bra jobb som förskola. Jag vill också köpa ett fin hus och en röd bil.

 12. Pingback: Sommarläxa 3 | Välkommen till 2B4

Kommentera


36 visitors online now
14 guests, 22 bots, 0 members