Om 10 år…

I dagens podd berättar Sabina och Jonas om vad de vill göra om 10 år. Lyssna och lär dig att prata om framtiden.

Dagens podd som PDF: Om 10 år

Share Button

10 Responses

 1. Maria says:

  Maria.
  Om 10 är vill jag ha ett jobb i sjukhuset.
  Jag vill också skaffa körkort sedan ska jag köpa ett stort hadhus i Stockholm.
  Jag och min familj bor kvar i Stockholm.
  Jag vill jobba mindre och resa hela världen så ska jag hjälpa människor ?så jag vill.

 2. maria says:

  hej
  om 10 år vill jag försätta och studera. Jag vill köpa en fin röd Volvo . jag vill bo och jobba i Stockholm. Jag ska resa till min hemland och resa till hela världen. Och jag ska spara pengar och ska jag ge till fattiga människor. Hoppas jag ska sluta kriget i hela världen.
  Med vänlig hälsning Maria

 3. Niena says:

  Om 10 år hoppas jag , människorna leva i hela världen i fred och trygghet . Jag vill också att får bra jobb.

 4. Anonym says:

  Om 10 år ska jag åka tillbaka Thailand. Jag vill ha ett hus och simbassäng också . Kanske vill jag ha en hund. Jag vill ha en liten restaurang själv. Jag ska arbeta i min restaurang. Mitt hus vill jag ska ligga vid havet. Jag tror att jag och min vill ha ett barn. Min familj kommer och hälsar på ibland. Jag vill vara i Sverige på somrarna.

 5. maysam says:

  om 10 år hoppas ha jobb i sujkhuset och ter körkort också och kommer min familj här och jag ska resa till min hemland

 6. Anonym says:

  jag kan inte planera för nästa vecka , pga. jag vet inte om ska jag stanna här i Sverige eller ska jag utvisas till min land , kanske ska jag dödas innan 10 år tror jag.

 7. Mahmoud Zabateh says:

  Om10 år hoppas jag lära mig svenska och hitta en jobb som ingenjör , och jag vill också bo kvar i Lund och jag önskar att kriget slutar i mitt land , sedan besökar jag det, jag älskar också att mina barn studerar här i Sverige på universitetet i Lund

 8. Banan Khatab says:

  om tio år ska jag prata flytande svenska och jag vill ha ett jobb i sverige och jag hoppas att härskar fred i miit hemland

Kommentera


3 visitors online now
1 guests, 2 bots, 0 members