Kategorier
Storlek L Storlek M

Podden om podden

SFIpodd firar avsnitt nummer 100! Vi berättar om hur vi kom på idéen, hur vi jobbar med podden och delar med oss av våra podd-minnen. Svara gärna på hörförståelsefrågorna som du hittar i PDF-filen: Poddenompodden

 

 

Share Button

18 svar på ”Podden om podden”

Grattis till alla! SFI podden hjälpa mig att lära svenska. Jag tycker att båda prata och höra är svårare än skriva och den här websida hjälpte mig att klara provet nyligen. Tack och gratulerar på den 100 poddar! ^_^

Hålla där!

Jag tror att detta program är rolig och nyttig speciellt för sfi elever. Det är so klart att man kan lyssna till programmet utan besvär. Dessutom kan man använda programmet var som helst och när som helst.

Hälsningar.

Hej!

Tack för den här Podden. Kan kan träna sin röst och uttrycka sig på olika sätt, förresten man vet mer och mer om svensk traditioner.

Jag är så glad att jag kunde lyssna på det här programmet.

Tusen tack för mina lärare.

MVH

Hej!

Det var jättebra program därför att man kan lära sig språket igenom det enkelt sättet. Dessutom kan man använda denna metod hemma eller på arbetsplats eftersom det är jättetillgängligt och lätt.

Tack

podden är jätte bra hemseda dfärför kan man lära sig många saker om svenska språket.
och man kan utveckla sig på svenska.

Det är jätte fint, när man kan lära sig själv . Jag har ingen aning haft om sfipod innan den här kursen .

Jag anser att det är enkelt och lätt att förstå. Tack för hela medarbetare som har gjort.

MVH.

Hej!

Vad roligt att man hittar nya tankar och nya sätt för undervisning alla nya studenter på enkel, lätt och spännande metod.

De pratar långsamt och handlar om aktuellt ämne varje dag. De försöka att förklara svåra och nya ord.

Tack för ni och tack för podden.

Hej alla!

vad kul och lyssnar vi på sfipodd! Jag tror att det är jätte roligt och nyttigt när man vill lära sig nytt språk. På det här sättet behöver man inte spendera pengar och tider.

Det finns många ämne på det programmet och det är spännande.

Mvh

Grattis i efterhand. Ni är fantastiska. Keep it up. Jag lyssnar på era fina röster här på sfipodden och fortsätter att lära mig om nya saker inom den svenska kulturen men framförallt för att kunna förbättra mina språkförmågor. Faktum är att jag lär mig hela tiden oavsett att jag redan har gått hela vägen genom SFI och SAS. Men som sagt ju mer man lär sig desto bättre.

Hej! Alla Sfi podden är jättebra jag förstår mycket .Hoppas Alla kan lära sig så snart svenska. Lycka till alla vänliga hälsningar fråm Shija

Hej!
Grattis till den hundrade podden.
Jag har lyssnat på minst hälften i alla fall och jag har även använt möjligheten att skriva en kommentar här.
Den hoppas jag att ni läser?? Det vore roligt om ni hade tid att svara..

Ibland svarar jag mina elever/deltagare som kommenterar här i fältet.

Jag önskar att ni kunder producera en pod om sömn eller någon slags forskning eftersom vi planerar och grundar så mycket i Sverige på forskning och beprövad erfarenhet. Det tror jag är nytt för många nysvenskar.

Tack för ett bra program!

Hälsningar Helena i Örebro

Hej!
Stort grattis till er. Nu vet ni att det finns fler personer som lyssnar på er. Jag hoppas att ni kan prata lite i framtiden om Mexikansk mat och tacos! Det skulle vara intressant eftersom jag visste inte förut att svenskarna tycker om äta tacos på fredagar.

Tack för att bra program 🙂
Mvh
Mexikan som älskar tacos.

Tjena!
Jag tror att detta program är lätt att använda eftersom man kan ladda ner ljud med pdf text.
Andra fördel är att man kan lyssna på olika ämnen på olika sätt, och det finns också många grammatik övningar.

Så tack för jättebra program. Fortsätt jobba bra

MVH

Huda

Hej!
Vad bra att man hittar ett sådant program som förenklar språkinlärning.
Det hjälpte mig att lära mig rätt uttal, ordföljd och några svenska uttryck. Man kommer att tillgodogöra sig och få mycket information om olika ämnen . Tack för er hjälp!
MVH

Det var jättebra program därför att man kan lära sig språket igenom det enkelt sättet. Det finns också många grammatik övningar.Jag anser att det är enkelt och lätt att förstå. Tack för hela medarbetare som har gjort.
Med vanlig hälsningar

Hej
tack till sfi podden .Jättenyttig och rolig program att kan man lära sig svenska språket och träna och lyssna .Det kostar ingenting ock alla kan använda igenom enkelt sätt .Man kan ochså ta reda på olika saker i
svenska kultur och tradition
med vanlig hälsningar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

25 visitors online now
19 guests, 6 bots, 0 members