Bo på landet eller i stan?

Vi tycker alla olika, vissa gillar det intensiva livet i stan andra tycker mer om den lugna atmosfären på landet. Var det är bäst att bo diskuterar vi i den här podden.

 

PDF-filen hittar ni här:

landetkontrastan

Bilderna i PDF:en kommer från flickr.com

Share Button

25 Responses

 1. Anonym says:

  Jag tycker att bo istan. För att det allting gör i stan flera affärer flera restaurang det finns många folk många clubar högdjud.
  Ibland är man stress ibland är man aktiv.

  jämföra med i stan eller i landet. Om man bor på landet det är lungt
  ren luft fint atmosfär fin naturligt. Om du har fritid kan du gå ut till skogen och promenera. Om man bor i landet det finns inte stress

 2. Mohamed Ali Ahmed says:

  Jag tycker att bo istan. För att det allting gör i stan flera affärer flera restaurang det finns många folk många clubar högdjud.
  Ibland är man stress ibland är man aktiv.

  jämföra med i stan eller i landet. Om man bor på landet det är lungt
  ren luft fint atmosfär fin naturligt. Om du har fritid kan du gå ut till skogen och promenera. Om man bor i landet det finns inte stress

 3. Nabatanzi Rose says:

  jag tänka att det är bra for någon att bo på landet eftersom det är friskt och lugnt. man kan for en bättre riktigt känsla . till exempel, man kan ta en lugn promenad i skogen. och det kan blir roligt att bo på landet eftersom det ar billigare att köpa bostad.Det finns också fördelar att bo i en stad.for att, det finns mer miljoheter i stan till exempel, det blir lättare att man få jobb och hittar ny manniskör på stand.

 4. shindar says:

  jag tycker att man bo i landet det är intressant efter som man kan bo i tyst man kan läsa en bok med naturen och samtidigt titta på fina blommor fina skogar man kan bo med en gård med djur man kan fiska jag tycker om landet mer än stor stad. nackdelar i landet det finns inte mängd tjänster. bland annat när min bil har ett problem jag måste åka till stan när jag vill köpa billiga saker jag måste åka till stan. i stan man kan samla mer pengar om man är en affär man

 5. derar says:

  Jag tycker att det finns några fördelar och nackdelar, för det första fördelar är att mer jobb och utbuildningar , mer äffarer och resturanger .För det ändra är att det är mer intressard att bor i stan ,kan du träffa med några personer .Men det finns också några nackdelar som t.ex stress och lite nature

 6. Mona Abdulla says:

  Det finns flera fördelar och nackdelar i både stanen och landet . Fördelarna på staden t.x det finns många resturanger,affärer och clubar ,det finns också flera möjligheter att man få jobb dessutom man kan göra över allt nästan varje kvällen på staden och det är rolig,men det finns nackdelar på staden t.x trafiken medför buller och avgaser,och manibland bli stressad och jobbig eftersom det finns många folk. På landet det finns mindre annonym ibland det är brå när man går på gatan och alla säger till en hej men ibland är tråkig när man vill inte att alla veta vad ska göra på fritid t.x.Det finns rent luft ,sjöar ,myket natur och man kan ta promenad på skogen eller cykla och det är roligt .Men ofta det finns inte sjukhus,högskolar,kommuner i landet och det är jobbig .

 7. Hazaar says:

  jag tycker om att bo i en Stan för att det finns flera affärer och restaurang och det finns många jobb,

 8. Anonym says:

  Jag bor i en liten stan. Det finns affärer, restaurang, teater, ishall, badet och så vidare. Det finns ett hav nära, en skog nära. En liten stan lika stor stad men mindre stress, lika landet men nära alla som man vill göra.

 9. Cem Dogan says:

  Jag tycker om att i stan.Det finns många restaurang, mataffären,mindre tarfik mindre stress.Det går bra för mig och min familjen.Jämfora med i stan det finns inte många aktiverad.

 10. Sam says:

  Jag tycker att bo på landet är bättre. Det är lugnt, det finns frisk luft, det är lätt att köra min bil för att det är lite trafik. På landet kan jag köpa ett hus det är inte så dyrt. Nackdel med landet är att det inte finns många jobb. Men jag ska kämpa och hitta ett jobb på landet!

 11. Anonym says:

  Jag tycker att på stan.det finns många restaurang,mataffären,ock klubbar. också min familjs bor i stan.

 12. Anonym says:

  Jag tycker att bo på stan är bättre. Det finns mer av allt . Det finns många jobb och många affärer

 13. Malak says:

  Jag tycker om bor i stan för att det finns många jobb,utbildningar, och puls.Men när min familj bor i stan eller i landet jag tycker om bor nära de.

 14. Anonym says:

  Jag tycker att bo på i stan .Det finns många trafik .det finns många restaurang.Det finns sjukhus.Det finns mataffären. Det finns göra mycket.

 15. wafaa says:

  Jag tycķer om jag bor i hauvudstad det finns mång mäniskor och restaurang och mång skolan och bio

 16. Anonym says:

  Jag tycker att bo på landet. details Finns många restaurang, frisk luft.Men Jag ska kämpa och hitta ett jobb på landet.

 17. majd okla says:

  Jag tycker att bo i staden,för att det finns många resturanger,affärer och clubar ,det finns också flera möjligheter att man få jobb dessutom man kan göra över allt nästan varje kvällen på staden och det är rolig,men det finns nackdelar på staden t.x trafiken medför buller och avgaser,och manibland bli stressad och jobbig eftersom det finns många folk.

 18. Pingback: Sfipodd | sfi2c2

Kommentera


5 visitors online now
3 guests, 2 bots, 0 members