Kategorier
Storlek L

Hit kommer en podd i storlek L

CV_logo

hej-hopp!

Share Button

12 svar på ”Hit kommer en podd i storlek L”

jag tycker om den är bra därför att jag lärde mig om vad betyder Flex och det var rolig

Jag tror att det lektionen är väldigt interresant för mig. Första lyssna jag en dialog om relistiskt situationer. Nästa läste jag den text. Jag här också lite grammatik. Jag vet vad jag måste göra hemma. Det passa bra för mig 🙂

Jag tycker att den är en intressand lektion darför jag lära mig nya ord och fraser och grmmatik.

Jag tycker om den här för att det lära och klara mig svenska,
tex synd, likadant………..

jag tror att det är viktiga för alla lever som vill ha en plats i någon äffar darför att min lärare Anika lärde oss hur kan man skriv ett brev till arbetsgivare eller myndigheter.Också kan vi veta gramatik, fraser och känner mycket nya ord .

jag tycker inte om att studera på flex darför att jag gillar att gå i skolan varje dag och jag tycker om att lära mig nya olika kulturer också.

Jag tycker att det är mycket bättre att studera i skolan direkt,för att läraren förklarar grammatiken,skriver på tavlan och gör övningar skriftligt.

Den här lektionen tycker jag om, därför jag lyssnar och förstår. Jag tror att det är bra system för att eleven kan prakticera bättre. Därför är viktigt lyssna och förstår en lektion.

Hej
Jag tycker att podden är viktigt för oss så att vi kan lära oss nya ord och hjälpa oss på nationella prov.

Jag tycker det är intressant att läsa en gång , två gånger , tre gånger för att förstå vad texten handlar om , och för att svara , måsta ansvara för mig själv.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

10 visitors online now
5 guests, 5 bots, 0 members