Hur firar du jul?

Snart är det jul!
Olga och Anika pratar lite om julfirandet alltså hur man firar jul, vad man äter och vad man gör. De diskuterar också hur jultrationerna har förändrats och att man kan fira jul på ett lite alternativt sätt.

 

Sfipodden kommer att också ha lite julledigt men vi är tillbaka med nya poddar i januari!

 

Lyssna på podden om jul! Dialogen som pdf finns här: M22 Fira jul

 

Glad jul och vi hörs nästa år 🙂

Bilden kommer från http://commons.wikimedia.org/wiki/File:Julbord.jpg
Share Button

16 Responses

 1. ahmad skriver:

  Hej på dig. Jag hade lyssnade på den väldigt bra dialogen samma sak som altid. Men då lyssnade jag på den , det finns ett dåligt ljud eftersom jag lyssnde med hörlurar.

 2. Pingback: Sfi 2C7

 3. Pingback: Läxa tisdag 12 december | Sfi 2C7

 4. Pingback: Träna hör | sfi 3d1

 5. Pingback: Här kan ni lyssna på julpodden igen | sfi 3d4

 6. Pingback: sfi-podd | Sfi 1C2

 7. ghide skriver:

  Först säger jag att ni pratar jättebra och godjul för er. Jag har lusnat sina pragram och det var bra men om ni plus invandrare blir det bättre.

 8. Alex skriver:

  Jag gillar programmet och det är jätte kul. Det ser nästan samma ut som firar vi i vårt hemland. Det finns bara lite skillnad på mat som vi använder i Eritrea. Ni gör mig att jag kan minnas den här högtid. Programmet är jätte kul och god jul på er som firar ni den.

 9. Pingback: Lektion tisdag 18/12 | Sfi 2D2

Lämna ett svar


18 visitors online now
9 guests, 9 bots, 0 members