En podd om Theodor Kallifatides

Äntligen är sfipodd tillbaka! Gyb och Daniel, två av skolans sva-elever, berättar idag i podden om författaren Theodor Kallifatides. De pratar om hans liv och hans verk. Ni kan även lära er lite om adjektiv i obestämd och bestämd form.

Pdf-filen kan du hämta här: L46 En podd om Theodor Kallifatides

Share Button

15 Responses

  1. Stefan Lindkvist says:

    Mycket spännande. Jag tycker mycket om Kallifatides böcker. Jag önskar att ni som pratar kunde tänka på att prata lite saktare men annars mycket bra! Tack för att ni finns!

  2. dema says:

    Jag heter Dimah och jag är 37år gammal.Jag bor i Örebro med min familj .Jag är gift med Mohammad och vi har två barn. En flika som heter Shahed och en pojke som heter Molham.Jag tycker om att läsa böker och träffa okså mina kompisar.På fritiden brukar jag gå till simbassäng med mina barn.

Kommentera


24 visitors online now
17 guests, 7 bots, 0 members