Sommarvandring

Veckans podd handlar om att vandra i naturen. Micke ger tips till Olga om vandring och om vilka regler som gäller när man vistas i naturen. Vi pratar även om Allemansrätten och ordet ”ju”.

Pdf-filen hittar du här: M46 Sommarvandring

Share Button

35 Responses

 1. Lamai Hellborg skriver:

  Det är jättebra om naturen i Sverige. jag gilla sommaren kan man gå ut och göra många sak om man vill fin naturen på sommaren. Man kan plocka blå bär, lingon och svamp. Man kan laga mat där också. Man kan sova där med stukan eller ten.

 2. Pingback: Hemuppgifter torsdag 28/6 och fredag 29/6 | Språkstudion i Högbo – Studiespåret CD

 3. Pingback: Sfipodd om att vandra i naturen | Sfi 1C2

 4. Pingback: Sommarläxa vecka 31 | Välkommen till 3c3:s blogg!

 5. Anonym skriver:

  Det är bra information om naturen i Sverige. Jag vill gå ut och göra olika saker i naturen. Jag vill lyssna på fåglarna . Man kan laga mat där.

  Tack så mycket!
  Hälsningar
  Sfi Sandviken 3c3
  Adem balci

 6. Safaa alabsi skriver:

  Det är bra information om naturen i sverige. Jag vill gå ut och göra olika saker i naturen. jag vill lyssna på fåglarna Man kan laga mat där. Tak så mycket HilsningarSfi Sandviken.

 7. Robab skriver:

  Hej allihopa !
  När lyssnade jag på ljudfil om svensk naturen tänkte med själv att den information är jätte bra för utlandet eleverna . Det är mycket viktigt för oss.

 8. Luigi skriver:

  Olga skulle vilja göra en sommarvandring.Hon är intresserad att prova vandra och fråga en tips till Micke.Hon vill veta hur kan man laga mat,hur och var hon sover.Micke hjälper Olga.Han rekommenderade hon av visit länken det området,eftersom finns många regler.

 9. Tarabishi skriver:

  Naturen i Sverige är vacker. Man bör åka på en resa till naturens
  skönhet på nära håll .Vi måste ta hand om henne .

Lämna ett svar


16 visitors online now
8 guests, 8 bots, 0 members