Kategorier
Storlek M

Semesterdags!

Nu är det sommar. Nästa vecka är det avslutningar i många skolor och nästnästa vecka är det midsommar.
Idag diskuterar vi semesterplaner. Asuman berättar i dialogen att hon planerar att vara borta hela sommaren  fram till skolstarten och Olga har bestämt sig att ha en kort semester i sommar och jobba.
Vi pratar om vad man brukar göra på semester och vad man kan göra i Stockholm om man inte reser någonstans.
Dagens podd som PDF:M28 Semesterdags
Share Button

13 svar på ”Semesterdags!”

Många personer ska resa till andra landet på sommaren. Men eleverna ska joppa som de över 18 år.och det finns dagis till små barnen.men jag har sommaraktiviteter på sfi.

Hej allihop !
Nästa vecka på fredag ska jag vara på traditionell midsommarfesten här i Örebro. Vi kommer att sjunga och dansa med barnen, det kommer att bli lustiga lekar.
Jag ska sen resa till Tyskland och Belgium, jag ska komma tillbaka i augusti och sen ska jag vara i Vingåker på en väns sommarstuga.

Adelard.

Många personer ska resa till andra landet på sommaren. Men eleverna ska joppa som de över 18 år.och det finns dagis till små barnen.men jag har sommaraktiviteter på sfi.

Hej allihopa !
Många kollegor tänkte att ska resa På November inte sommaren för att det November är hösten. det är mörkt ,mycket regna och tråkigt också .Det är roligt för kollegor att resa till andra landet att fins solen .sedan de kan ha trevlig dag på jobbet.

Olga och Osuman planera sina semesterdags.
Osuman har bara två veckor av semester.Hon tenkte jobbar i sommaren
för att finns inte kurs på kvällen.Hon kan solen sig efter jobb.Hon vill resa i hösten kanske på november därför är inte fin väder i Sverige.
Olga tänker samma sok.

Många människor reser från plats till plata för semester men jag studerade SFI hela sommer utanför SFI på distans(online).Vägen på detta sätt trots allt jag hemma grund av Coronavirus.

Många personer ska resa men jag måste jobba hella sommaren och helgen.7 dagar i veckan.det är trokigt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

18 visitors online now
12 guests, 6 bots, 0 members