Kategorier
Storlek S

Välkommen ombord!

Brukar du åka pendeltåg, tunnelbana eller tåg? Då hör du ofta högtalarna eller personalen säga:Välkommen ombord! Ta plats! Dörrarna stängs!
I det här avsnittet lyssnar vi på fraser från pendeltåget.

Dagens podd som PDF hittar du här:S19 Välkommen ombord

Share Button

18 svar på ”Välkommen ombord!”

Jag förstår ofta ord som de använde på tågstationen.
Jag hoppas att Örbro kommun planerar en tunnelbana.
Tack

Hejsan!
Tack för nyttig information. Tack vare detta program har jag lärt många nya ord. Jag använder inte bussen eftersom jag inte vet stationen.
Jag bor på Oxhygen och kommer till skolan med bil,men jag planerar att använda bussen.

Hej!
Tack för ett bra program. Det programmet är i stan som har en tågstation. För två år sedan när bodde i Askersund, hade man inte tåg.
En gång skulle vi åka till Stockholm, först måste vi åka med buss, sedan åkte vi med tåg till stationen i Stockholm. Vi steg på i Hallsberg. Vi bytte inte tåg. I Stockholm tittade vi efter tunnelbanan.
Det var när vi skulle träffa en advokat. Vi provade flera transportsätt då.
Till sist promenerade vi eftersom vi inte visste vilken buss som gick till advokatens adress. Sista promenerade till hans adress. Vi var mycket trot.

Hej,Iulia heter jag.Jag vill tacka för ett bra program,alla dialoger och informationer!
I Örebro, kan man cyckla, men i Stockholm behöver man åka bil, buss, tunnelbana och andra transportersätt.
Jag föredrag att cyckla 🙂
Tack

Hej!
Tack för det underbar programramt. det läre mig fraser som av – påstigning och prepositionerna . Jag tycker om att lyssna på sfipodd verjdag.
Tack för det.

Hej!
Tack för ett bra program, det var informativt. Tyvärr bor vi i Örebro där det inte finns något pendeltåg. Fraser som av- påstigning och prepositionerna var bra att lära.

Hej:
Stort tack för ditt fina program. Jag tycker om att lyssna på sfipodd varje dag. Nu jag har nya ordet . det är jätti rolig

Hej
Tack för det underbara programmet, det är jätte viktig informatio att man kan känner regel om resa och planerar. Innan jag föster inte alla informatio som pratar i tåg, men jag kånner bättre nu.

Hej!
Tack för att lära oss ny order varje gång i er program. Det finns tåg i Örebro men inget pendeltåg. Det är bra att veta vad det betyder, eftersom nu kan vi träna och använda det i klassen.

hej!
Tack för dit program.
I det programmet fick jag lära mig om vad man kan höra när man är på pendeltåg.
jag lärde mig stig av och hämta.

Hej!
Tack för ett bra program.Det var mycket roligt men det finns inte någon tunnelbana, här i Örebro
Jag hoppas att det finns ett program om samma sak.
Tyvärr finns här bara buss och tåg. Kanske att Stokholm är en större stad?

Hej!
Jag läste er anonns om resa till Frankrike ,ni har bra program,men biljetterspris är mycket dyra. Tyvärr vi kan inte flyga med dem.
Vi ska letar efter annan resbyrå som är billigare.

Hej!
Jag heter Temesgen ,kommer från Ethiopien . Jag bor i Baron Backen. Jag är mycket intressared av kursen. Först det var mycket svår för mig.Men nu är det mycket bra, att skriva ,läsa, tala och att lyssna.
Tack!

Hejsan!
Tack för det. Men jag kan inte förstår alla man talar. Jag behöver det darför jag ska åka med tåg till Stockholm och jag behöver träna och köpa biljett men jag vet inte hur kan göra det på surf. Jag bor i Örebro och vi behöver inte att pendeltåg.Örebro är inte stor stan Och vi kan åka med buss och syklar också.jag gillar syklar också.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

14 visitors online now
4 guests, 10 bots, 0 members