Kategorier
Storlek S

Yrken i min familj

Sfipodden är tillbaka efter juluppehåll! Årets första podd handlar om yrken. Vi får lyssna på Asuman som talar om de olika yrken som finns inom hennes familj och vi lär oss att berätta om våra jobb och studier.

Pdf-filen hittar ni här: S45 Yrken i min familj

Share Button

77 svar på ”Yrken i min familj”

Familjen yrke .mamma arbetar som lärare.manen inte jobba och pensionär manen.dotter studerar till datavetare.sonen sluta utbildning
och arbetar han med affärsman.det är jättebra på familjen.

Jag heter Shimendi 2015 kom till Sverige ensam.Min mamma inte jobbade hemma .Min pappa jobbade som snickare 34 år. Pappas arbetade på hamnen i mitt land.Jag har två systerar. De heter Luwam och Mizan.Luwam jobbade på kontor.Mizan jobbade på bank.De var inte gift. Oclså jag är inte gift men jag har ett barn. Mitt barn bodde med föräldrar i Eritrea.Hon heter Aldana och hon gick till skolan.Hon studerade sex klass. Imitt land arbetade jag som truckförare,svetsare och chaufför .Jag jobbade på hamnen i Eritrea. Framtiden ska jag vilja drömyrke som busschafför.

Hej. Jag är Elza Alakbarova. Jag kommer från Azerbajdzjan.Min har två barn.min äldre son 15 och lilla son 13 gammal. Vi kommer till Sverige två år. Jag och mina barn älskade Sverige och svenska människor. Jag ska till SFI nu. Vi är 18 personer i klassen. Jag vill verkligen lära mig till Sverige. Elza Alakbarova 1974 02.04.7687.Bergsgårdsgärdet 56.42432 Angered. Hälsningar och stora tack.2021.12.05.

Hej, jag heter Abdul Muti Al-Daghim, jag är 23 år gammal, jag bor i Vislanda, jag studerar i SFI, klass C3. Jag pratar lite svenska, jag gillar att jobba, jag är bilmekaniker, jag har körkort

Jag är Nusrat från Bangladesh, jag bor i Sverige nu. Min pappa och mamma också från samma land som är Bangladesh. De bor i där nu. Jag är gift med min man och jag har en flicka som är 4år gammal. Jag är arbetslös. Jag studerar på SFI. Min man arbetar heltid.

Jag heter Azimi Abdulzaher,jag är 45 år gammal,jag är skild för sju år sedan,jag har två barn de är yngre 10 år och yngst är 8 år gamla.
jag letar efter en kvinna jag ska gifte mig med .

Jag heter Zainab 2019 kom till Sverige från Syrien med min familj som de är min man min dotter och min son som studerar grund 4.
Jag studerar svenska kurs 3D .
Min plan är att jobba med att sy kläder eller att laga mat i en företag.

Jag heter Maya Elbraft. Jag är 30 år gammal. Jag är gift, jag har inga barn. Jag kom till sverige i 23-6-2023. Jag arbetar inte men nu, studerar jag SFI.
I mitt land, jobbade jag i 9 år på kontour, i mediasektionen och på Socialavdelningen.
Dessutom, studerade jag för 18 år. Jag studerade på skolan i 12 med gymnasiet.
Sedan, pluggade jag på universitetet i 4 år som journalistik, men på grund av den ekonomiska krisen och nedgången i arbetsnivån på medienivå arbetade jag inte mycket inom journalistiken,
Sedan, bestämde jag mig för att studera sjuksköterska så jag studerade i 2 år.
Så, mitt mål i framtiden är att jobba här som Sjuksköterska, eftersom jag gillar att hjälpa andra och att jobba med människor.

Jag heter Maya Elbraft. Jag är 30 år gammal. Jag kommer från Libanon. Jag är gift, jag har inga barn. Jag kom till sverige i 23-6-2023. Jag arbetar inte men nu, studerar jag SFI.
I mitt land, jobbade jag i 9 år på kontour, i mediasektionen och på Socialavdelningen.
Dessutom, studerade jag för 18 år. Jag studerade på skolan i 12 med gymnasiet.
Sedan, pluggade jag på universitetet i 4 år som journalistik, men på grund av den ekonomiska krisen och nedgången i arbetsnivån på medienivå arbetade jag inte mycket inom journalistiken,
Sedan, bestämde jag mig för att studera sjuksköterska så jag studerade i 2 år.
Så, mitt mål i framtiden är att jobba här som Sjuksköterska, eftersom jag gillar att hjälpa andra och att jobba med människor.

Jag heter kawthar. Jag är 35 år Jag kommer ifrån Syrien,jag är gift och jag har tre barn .
Jag kommer till Sverige för fem år sedan.
Jag studerar på sfe .
I mitt land studerade Jag två år i universitet som advokat men jag fortsätter inte eftersom kriget.

Hej,jag heter rami jag kommer fran syria ,jag är 26 år gammal,jag kom till sverige om 6 månader sedan,jag avsluta mina universitetsstudier med ikonmi ,min mama är hemmafru och alltså jobbar inte ,min baba och mina bror de arbetar inom bilbranschen ,vi har en bliverkstad i mett land.
jag strävar efter att slutföra mina studier i mitt nya land sverige.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

35 visitors online now
25 guests, 10 bots, 0 members