Kategorier
Storlek S

Yrken i min familj

Sfipodden är tillbaka efter juluppehåll! Årets första podd handlar om yrken. Vi får lyssna på Asuman som talar om de olika yrken som finns inom hennes familj och vi lär oss att berätta om våra jobb och studier.

Pdf-filen hittar ni här: S45 Yrken i min familj

Share Button

73 svar på ”Yrken i min familj”

Familjen yrke .mamma arbetar som lärare.manen inte jobba och pensionär manen.dotter studerar till datavetare.sonen sluta utbildning
och arbetar han med affärsman.det är jättebra på familjen.

Jag heter Shimendi 2015 kom till Sverige ensam.Min mamma inte jobbade hemma .Min pappa jobbade som snickare 34 år. Pappas arbetade på hamnen i mitt land.Jag har två systerar. De heter Luwam och Mizan.Luwam jobbade på kontor.Mizan jobbade på bank.De var inte gift. Oclså jag är inte gift men jag har ett barn. Mitt barn bodde med föräldrar i Eritrea.Hon heter Aldana och hon gick till skolan.Hon studerade sex klass. Imitt land arbetade jag som truckförare,svetsare och chaufför .Jag jobbade på hamnen i Eritrea. Framtiden ska jag vilja drömyrke som busschafför.

Hej. Jag är Elza Alakbarova. Jag kommer från Azerbajdzjan.Min har två barn.min äldre son 15 och lilla son 13 gammal. Vi kommer till Sverige två år. Jag och mina barn älskade Sverige och svenska människor. Jag ska till SFI nu. Vi är 18 personer i klassen. Jag vill verkligen lära mig till Sverige. Elza Alakbarova 1974 02.04.7687.Bergsgårdsgärdet 56.42432 Angered. Hälsningar och stora tack.2021.12.05.

Hej, jag heter Abdul Muti Al-Daghim, jag är 23 år gammal, jag bor i Vislanda, jag studerar i SFI, klass C3. Jag pratar lite svenska, jag gillar att jobba, jag är bilmekaniker, jag har körkort

Jag är Nusrat från Bangladesh, jag bor i Sverige nu. Min pappa och mamma också från samma land som är Bangladesh. De bor i där nu. Jag är gift med min man och jag har en flicka som är 4år gammal. Jag är arbetslös. Jag studerar på SFI. Min man arbetar heltid.

Jag heter Azimi Abdulzaher,jag är 45 år gammal,jag är skild för sju år sedan,jag har två barn de är yngre 10 år och yngst är 8 år gamla.
jag letar efter en kvinna jag ska gifte mig med .

Jag heter Zainab 2019 kom till Sverige från Syrien med min familj som de är min man min dotter och min son som studerar grund 4.
Jag studerar svenska kurs 3D .
Min plan är att jobba med att sy kläder eller att laga mat i en företag.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

49 visitors online now
6 guests, 43 bots, 0 members