Yrken i min familj

Sfipodden är tillbaka efter juluppehåll! Årets första podd handlar om yrken. Vi får lyssna på Asuman som talar om de olika yrken som finns inom hennes familj och vi lär oss att berätta om våra jobb och studier.

Pdf-filen hittar ni här: S45 Yrken i min familj

Share Button

69 Responses

 1. Pingback: Hemuppgift till tisdag den 12/2! | Välkommen till 3c3:s blogg!

 2. Pingback: SFIpodd, yrken i min familj | Sfi 2C6

 3. Anonym skriver:

  Jag heter Shimendi 2015 kom till Sverige ensam.Min mamma inte jobbade hemma .Min pappa jobbade som snickare 34 år. Pappas arbetade på hamnen i mitt land.Jag har två systerar. De heter Luwam och Mizan.Luwam jobbade på kontor.Mizan jobbade på bank.De var inte gift. Oclså jag är inte gift men jag har ett barn. Mitt barn bodde med föräldrar i Eritrea.Hon heter Aldana och hon gick till skolan.Hon studerade sex klass. Imitt land arbetade jag som truckförare,svetsare och chaufför .Jag jobbade på hamnen i Eritrea. Framtiden ska jag vilja drömyrke som busschafför.

 4. Pingback: Onsdag 18 september – Mitt första jobb | SFI B FM

 5. Pingback: Fredag 17 januari | SFI B FM

 6. Pingback: Onsdag 22 januari | SFI B FM

  • Abeer abdeen skriver:

   Jag heter abeer jag är 30 år gammal och jag är gift och jag har två barn , en pojke och en flicka .
   Jag arbetar inte , jag studerar svenska nu.
   Min plan är att bli barnmorska.

 7. Pingback: Lektion fredag den 24 april | Välkommen till 3c3:s blogg!

 8. Pingback: Onsdag 9/6 | 1B2

 9. Elza skriver:

  Hej. Jag är Elza Alakbarova. Jag kommer från Azerbajdzjan.Min har två barn.min äldre son 15 och lilla son 13 gammal. Vi kommer till Sverige två år. Jag och mina barn älskade Sverige och svenska människor. Jag ska till SFI nu. Vi är 18 personer i klassen. Jag vill verkligen lära mig till Sverige. Elza Alakbarova 1974 02.04.7687.Bergsgårdsgärdet 56.42432 Angered. Hälsningar och stora tack.2021.12.05.

 10. Abdulmati dughaim skriver:

  Hej, jag heter Abdul Muti Al-Daghim, jag är 23 år gammal, jag bor i Vislanda, jag studerar i SFI, klass C3. Jag pratar lite svenska, jag gillar att jobba, jag är bilmekaniker, jag har körkort

  • Nusrat skriver:

   Jag är Nusrat från Bangladesh, jag bor i Sverige nu. Min pappa och mamma också från samma land som är Bangladesh. De bor i där nu. Jag är gift med min man och jag har en flicka som är 4år gammal. Jag är arbetslös. Jag studerar på SFI. Min man arbetar heltid.

 11. Abdulzaher skriver:

  Jag heter Azimi Abdulzaher,jag är 45 år gammal,jag är skild för sju år sedan,jag har två barn de är yngre 10 år och yngst är 8 år gamla.
  jag letar efter en kvinna jag ska gifte mig med .

Lämna ett svar


17 visitors online now
12 guests, 5 bots, 0 members