Yrken i min familj

Sfipodden är tillbaka efter juluppehåll! Årets första podd handlar om yrken. Vi får lyssna på Asuman som talar om de olika yrken som finns inom hennes familj och vi lär oss att berätta om våra jobb och studier.

Pdf-filen hittar ni här: S45 Yrken i min familj

Share Button

62 Responses

 1. Pingback: Hemuppgift till tisdag den 12/2! | Välkommen till 3c3:s blogg!

 2. Pingback: SFIpodd, yrken i min familj | Sfi 2C6

 3. Anonym skriver:

  Jag heter Shimendi 2015 kom till Sverige ensam.Min mamma inte jobbade hemma .Min pappa jobbade som snickare 34 år. Pappas arbetade på hamnen i mitt land.Jag har två systerar. De heter Luwam och Mizan.Luwam jobbade på kontor.Mizan jobbade på bank.De var inte gift. Oclså jag är inte gift men jag har ett barn. Mitt barn bodde med föräldrar i Eritrea.Hon heter Aldana och hon gick till skolan.Hon studerade sex klass. Imitt land arbetade jag som truckförare,svetsare och chaufför .Jag jobbade på hamnen i Eritrea. Framtiden ska jag vilja drömyrke som busschafför.

 4. Pingback: Onsdag 18 september – Mitt första jobb | SFI B FM

 5. Pingback: Fredag 17 januari | SFI B FM

 6. Pingback: Onsdag 22 januari | SFI B FM

  • Abeer abdeen skriver:

   Jag heter abeer jag är 30 år gammal och jag är gift och jag har två barn , en pojke och en flicka .
   Jag arbetar inte , jag studerar svenska nu.
   Min plan är att bli barnmorska.

 7. Pingback: Lektion fredag den 24 april | Välkommen till 3c3:s blogg!

 8. Pingback: Onsdag 9/6 | 1B2

Lämna ett svar


9 visitors online now
2 guests, 7 bots, 0 members