Kategorier
Storlek M

Språkcafé

I dagens podd intervjuar vi några deltagare på skolans språkcaféet. Vi får höra vad de tycker om språkcaféet och varför de brukar vara med. Vi lär oss även om skillnaderna mellan talspråk och skriftspråk.

Pdf-filen kan du ladda ner här: Språkcafé

Share Button

30 svar på ”Språkcafé”

jag försöka lyssna men förstår liten. De pratar om de kommer till språkcaféet och pratar till varför de pratar fel på svenska.

Jag hoppas att jag kan träffa en person vill prata med mig svenska . Jag är ny i Sverige och bor i Stockholm . Vem skulle hjälpa mig . Tack för alla

Synd att ni säger att det är mer tillåtet att säga t.ex. vart när man menar var för man skriver som man talar eller att säga han istället för honom. Gynnar inte språkutveckling på den här nivån!

Vad bra att träffa nya olika personer. Jag tycker om att pratar svenska och lära mig nya saker.
På måndag ska jag göra nationellprov till SFI i lidköping.
Jag hoppas att jag klara det.
Nu tränar jag den websidan.
Tack alla.
Liiban

Det är faktiskt inte ok att säga vart när man menar var och tvärtom !!!!!! Nej det är inte talspråk för som du säger skriver du!

Det här var mitt första besök på ett språkcafe. Och detta var online besök. Tack, det var intressant!

Det är jättebra att man går till språkcafeer eftersom man kan prata svenska och lyssna på svenska.Och det är bra att man träffas svenska människor.

Hej!
språkkaffe är bra för nyanlända att kunna prata prata och prata svenska. Jag gick till språkkaffet i Lunds bibliotek bara en gång och det var bra.

Hej!
Det är bra språkkaffet där finns många äldre och de vill hjälper invandrare de vill lära sig svenska som andra språket. Det var viktigt att
lära sig språket för att viktigt att förstår svenska därför att det nyckel i Sverige så är det; 100/procent.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

19 visitors online now
12 guests, 7 bots, 0 members