Språkcafé

I dagens podd intervjuar vi några deltagare på skolans språkcaféet. Vi får höra vad de tycker om språkcaféet och varför de brukar vara med. Vi lär oss även om skillnaderna mellan talspråk och skriftspråk.

Pdf-filen kan du ladda ner här: Språkcafé

Share Button

29 Responses

 1. Ramphai skriver:

  jag försöka lyssna men förstår liten. De pratar om de kommer till språkcaféet och pratar till varför de pratar fel på svenska.

 2. Anonym skriver:

  Jag hoppas att jag kan träffa en person vill prata med mig svenska . Jag är ny i Sverige och bor i Stockholm . Vem skulle hjälpa mig . Tack för alla

 3. Abdulalim skriver:

  Jag hoppas att jag kan träffa en person vill prata med mig svenska . Jag är ny i Sverige och bor i Stockholm . Vem skulle hjälpa mig . Tack för alla

 4. Maria Magiera skriver:

  Synd att ni säger att det är mer tillåtet att säga t.ex. vart när man menar var för man skriver som man talar eller att säga han istället för honom. Gynnar inte språkutveckling på den här nivån!

 5. Liiban skriver:

  Vad bra att träffa nya olika personer. Jag tycker om att pratar svenska och lära mig nya saker.
  På måndag ska jag göra nationellprov till SFI i lidköping.
  Jag hoppas att jag klara det.
  Nu tränar jag den websidan.
  Tack alla.
  Liiban

 6. Maria Magiera skriver:

  Det är faktiskt inte ok att säga vart när man menar var och tvärtom !!!!!! Nej det är inte talspråk för som du säger skriver du!

 7. Luba skriver:

  Det här var mitt första besök på ett språkcafe. Och detta var online besök. Tack, det var intressant!

 8. Mari skriver:

  Det är jättebra att man går till språkcafeer eftersom man kan prata svenska och lyssna på svenska.Och det är bra att man träffas svenska människor.

 9. Hashmatullah skriver:

  Hej!
  språkkaffe är bra för nyanlända att kunna prata prata och prata svenska. Jag gick till språkkaffet i Lunds bibliotek bara en gång och det var bra.

 10. GENNADIOS. skriver:

  Nej jag har aldrigbesökt det praktiska talet för det talade språket,men nu funderar jag på att fixa det och besöka så mycket som möjligt.

 11. Qadro skriver:

  Hej!
  Det är bra språkkaffet där finns många äldre och de vill hjälper invandrare de vill lära sig svenska som andra språket. Det var viktigt att
  lära sig språket för att viktigt att förstår svenska därför att det nyckel i Sverige så är det; 100/procent.

Lämna ett svar


21 visitors online now
9 guests, 12 bots, 0 members