Språkcafé

I dagens podd intervjuar vi några deltagare på skolans språkcaféet. Vi får höra vad de tycker om språkcaféet och varför de brukar vara med. Vi lär oss även om skillnaderna mellan talspråk och skriftspråk.

Pdf-filen kan du ladda ner här: Språkcafé

Share Button

19 Responses

 1. Ramphai says:

  jag försöka lyssna men förstår liten. De pratar om de kommer till språkcaféet och pratar till varför de pratar fel på svenska.

 2. Anonym says:

  Jag hoppas att jag kan träffa en person vill prata med mig svenska . Jag är ny i Sverige och bor i Stockholm . Vem skulle hjälpa mig . Tack för alla

 3. Abdulalim says:

  Jag hoppas att jag kan träffa en person vill prata med mig svenska . Jag är ny i Sverige och bor i Stockholm . Vem skulle hjälpa mig . Tack för alla

 4. Maria Magiera says:

  Synd att ni säger att det är mer tillåtet att säga t.ex. vart när man menar var för man skriver som man talar eller att säga han istället för honom. Gynnar inte språkutveckling på den här nivån!

 5. Liiban says:

  Vad bra att träffa nya olika personer. Jag tycker om att pratar svenska och lära mig nya saker.
  På måndag ska jag göra nationellprov till SFI i lidköping.
  Jag hoppas att jag klara det.
  Nu tränar jag den websidan.
  Tack alla.
  Liiban

 6. Maria Magiera says:

  Det är faktiskt inte ok att säga vart när man menar var och tvärtom !!!!!! Nej det är inte talspråk för som du säger skriver du!

 7. Luba says:

  Det här var mitt första besök på ett språkcafe. Och detta var online besök. Tack, det var intressant!

 8. Mari says:

  Det är jättebra att man går till språkcafeer eftersom man kan prata svenska och lyssna på svenska.Och det är bra att man träffas svenska människor.

Lämna ett svar


62 visitors online now
49 guests, 13 bots, 0 members