4 oktober: Kanelbullens dag

Snart är det Kanelbullens dag och därför ska vi lyssna på Mikaela och Sharmin medan de pratar om hur de bakar kanelbullar och vilka ingredienser de brukar använda. Samtidigt lär vi oss nya ord samt om hur man använder adjektiv. Som vanligt finns dialoger och information om grammatik och nya ord i pdf-filen. Ha en trevlig Kanelbullens dag!

Pdf-filen kan du lada här: L53Kanelbullens dag

Share Button

7 Responses

 1. Fatma El mhadbi skriver:

  Jag tycker att kärleken är viktigaste för allt som vi gör även i köket tror jag .
  Jag blev förvånad för att de pratade om Ramadan också,jag kändes att jag blev glad faktiskt.
  jag lärde mig nya viktiga saker om hur man bakar kanelbullar och mest om saftiga kanelbullar och fyllning också.
  Jag koncentrerade också om verb och adjektiv substantiv plural eller singular .viktiga införmation
  Tack så mycket

Lämna ett svar


18 visitors online now
8 guests, 10 bots, 0 members