Att leva miljövänligt

I Sverige är det många som tänker på vår miljö och lever miljövänligt men många behöver bli bättre på det. I dagens podd får Cinna några tips från Cathrine som är riktigt miljömedveten.
Vad gör du redan och vad kan du bli bättre på när det gäller miljö? Skriv gärna en kommentar!

PDF-filen hittar ni här: L49-Miljö

Share Button

14 Responses

 1. Anonym skriver:

  Det är bäst om man tänka positiv i framtiden.Hur kan man hjälpa annat människor och disciplin och kontrollera är bäst för alla.

 2. Pingback: SFI-podd | Sfi 2D3

 3. ibrahem skriver:

  Alla människor har en roll för att bevara miljön. I våra dagliga liv kan vi göra många saker för att bevara miljön, till exempel kan vi avdelar skräp och använda en cykel istället för en bil på korta avstånd.

 4. Pingback: Onsdag 9/10 | Sfi 2D5

 5. Pingback: SFI-podd – Att leva miljövänligt | SFI 1D1

  • Anonym skriver:

   De ska resa till Asien men nu det går inte så bra för att
   nu många människor behöver inte resa just nu det är försiktigt av Coronaviruset men när Coronavirus försvinner då kommer jag att resa till Asien också.

 6. Kit sophorn skriver:

  De ska resa till Asien men nu det går inte så bra för att
  nu många människor behöver inte resa just nu det är försiktigt av Coronaviruset men när Coronavirus försvinner då kommer jag att resa till Asien också.

 7. Sanaa khalil skriver:

  Säker som jag redan gör är att
  1-Jag sorterar sopor.
  2-stänger vattenkrvarnen efter användning låter inte det rinna o spara i vattnet.
  Säker som jag behöver förbättra mig med är att
  1-Man ska ta egen kasse med mig när jag handlar.
  2- Att man ska ta tåget istället för flyget.
  3- köpa kläder från secondhand o inte helt nya.

 8. Yasmin Abeer skriver:

  Saker som jag redan gör är att
  1: ta med mig min egen kasse när jag handlar.
  2:stänger min vattenkran när jag är färdig med den.
  3:köpa faktiskt kläder från secand hand ibland.
  Saker som jag ska förbättra mig med
  1:att sortera sopor.
  2: Släcka lämpan när vi inte sitter på samma rum.
  3:Att man reser med tåget och inte reser med bil mellan städer för att bilen släpper mer Avgas.

 9. Bishnu KumarRoy skriver:

  Now the situation is really so bad,that’s why need to take care everyone, so stay home save your life,save your family, don’t make gathering, because of corona virus, if want to go out because of important things , you should travelling by your Own car

 10. Bishnu KumarRoy skriver:

  Now the situation is really so bad, that’s why you need to take care of everyone, so stay home save your life, save your family, don’t make gathering, because of corona virus, if you want to go out because of important things, you should traveling by your own car

 11. Rana Omar skriver:

  Man måste reda ut skräpet och inte samla in det och kasta det på den plats som är avsedd för det för varje typ. Vi kan också bevara miljön på flera sätt, inklusive att åka tåg när man reser och cyklar istället för bilar, och det finns flera andra sätt som man måste följa i dagens liv.

Lämna ett svar


15 visitors online now
2 guests, 13 bots, 0 members