Podden om podden

SFIpodd firar avsnitt nummer 100! Vi berättar om hur vi kom på idéen, hur vi jobbar med podden och delar med oss av våra podd-minnen. Svara gärna på hörförståelsefrågorna som du hittar i PDF-filen: Poddenompodden

 

 

Share Button

11 Responses

 1. Nikeille Gee says:

  Grattis till alla! SFI podden hjälpa mig att lära svenska. Jag tycker att båda prata och höra är svårare än skriva och den här websida hjälpte mig att klara provet nyligen. Tack och gratulerar på den 100 poddar! ^_^

 2. Nader says:

  Hålla där!

  Jag tror att detta program är rolig och nyttig speciellt för sfi elever. Det är so klart att man kan lyssna till programmet utan besvär. Dessutom kan man använda programmet var som helst och när som helst.

  Hälsningar.

 3. Mohamed Saleh Al-Edel says:

  Hej!

  Tack för den här Podden. Kan kan träna sin röst och uttrycka sig på olika sätt, förresten man vet mer och mer om svensk traditioner.

  Jag är så glad att jag kunde lyssna på det här programmet.

  Tusen tack för mina lärare.

  MVH

 4. WAFAA says:

  Hej!

  Det var jättebra program därför att man kan lära sig språket igenom det enkelt sättet. Dessutom kan man använda denna metod hemma eller på arbetsplats eftersom det är jättetillgängligt och lätt.

  Tack

 5. george issa says:

  podden är jätte bra hemseda dfärför kan man lära sig många saker om svenska språket.
  och man kan utveckla sig på svenska.

 6. Ahmad says:

  Det är jätte fint, när man kan lära sig själv . Jag har ingen aning haft om sfipod innan den här kursen .

  Jag anser att det är enkelt och lätt att förstå. Tack för hela medarbetare som har gjort.

  MVH.

 7. Hakem says:

  Hej!

  Vad roligt att man hittar nya tankar och nya sätt för undervisning alla nya studenter på enkel, lätt och spännande metod.

  De pratar långsamt och handlar om aktuellt ämne varje dag. De försöka att förklara svåra och nya ord.

  Tack för ni och tack för podden.

 8. Hasan says:

  Hej alla!

  vad kul och lyssnar vi på sfipodd! Jag tror att det är jätte roligt och nyttigt när man vill lära sig nytt språk. På det här sättet behöver man inte spendera pengar och tider.

  Det finns många ämne på det programmet och det är spännande.

  Mvh

 9. Dimitar says:

  Grattis i efterhand. Ni är fantastiska. Keep it up. Jag lyssnar på era fina röster här på sfipodden och fortsätter att lära mig om nya saker inom den svenska kulturen men framförallt för att kunna förbättra mina språkförmågor. Faktum är att jag lär mig hela tiden oavsett att jag redan har gått hela vägen genom SFI och SAS. Men som sagt ju mer man lär sig desto bättre.

 10. Shemsije says:

  Hej! Alla Sfi podden är jättebra jag förstår mycket .Hoppas Alla kan lära sig så snart svenska. Lycka till alla vänliga hälsningar fråm Shija

Kommentera


21 visitors online now
3 guests, 18 bots, 0 members