Kategorier
Storlek M

Låna e-böcker

Nu är det höst och det är mysigt att sitta hemma och läsa en bok. Men du behöver inte ta dig till biblioteket för att låna en. Du kan ladda ner den till din smartphone, surfplatta eller dator. Det kallas för e-bok. Lyssna på dagens podd så får du veta mer.

Du som studerar hos oss kan låna e-böcker på biblioteket i Haninge.

Dagens lektion som PDF finns här: M19 Låna e-böcker

 

Bild: https://www.flickr.com/photos/anitakhart/4586879133/in/photostream/

 

Share Button

6 svar på ”Låna e-böcker”

Det är jätte bra sätt att man kan låna och läsa böcker tycker jag.Det kostar ingenting. Ibland orkar inte Man gå till biblioteket att låna en bok. Om det regnar eller mycket kallare i väder kan man låna en bok i hemma, då behöver inte gå till biblioteket.Och det är mysigt att sitta hemma och läsa en bok.

Jag kommer aldrig sluta tacka den person som har berättar för mig denna hemsida Jag lär mig en massa saker.saiida from karlstad.

Jag vill säga med min lärare tack att hon berätta för mig denna hemsida.Jag lära mig mer än att jag har. Siham

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

18 visitors online now
13 guests, 5 bots, 0 members