Kategorier
Storlek L

När jag gifte mig – två gånger!

Giftemål – en viktig milstolpe i livet för många, ett stort steg. I dagens podd berättar Bea om sin vigsel och bröllopsfest. Vi pratar också om olika typer av frågor och ger tips på var man kan läsa om regler kring vigsel i Sverige.

Musiken i avslutningen: Wedding March Remix av The Solid Energy Crew.

Pdf-filen hittar ni här:

na%cc%88r-jag-gifte-mig-tva%cc%8a-ga%cc%8anger-2

Share Button

22 svar på ”När jag gifte mig – två gånger!”

Det var jätte bra att lyssna och lära sig nya ord på samtidigt. Konversation var väldigt intressant och jag skulle gärna lyssna på den flera gånger självklart. Tack så mycket för att hjälpa oss! D

Hej! Tack för era ansträngningar. Jag har läst mycket från SFIpodd. Men det finns inte PDF av denna artikeln. Kan ni snälla ladda upp igen? Eller skicka till min e-post? Tack!

Hej Nina,

Tack för att du lyssnar på podden!

Vi kan se PDF-filen, även om namnet kan se lite konstigt ut. Klicka på länken under ”Pdf-filen hittar ni här:”

Lycka till!

Svara

Hej! Jag klickade länken som du har sagt, men det står ”404 Not Found”. Dessutom avslutas samma problem i några av de andra artiklar. Jag är en trogen användare och uppriktigt hopps att problem kan åtgärdas. Min e-post är changxn2011@gmail.com. Kan du snälla skicka PDF till mig?Tusen tack!

Hej igen, jag misstänker att du har en iPhone eller iPad och kan inte öppna de pdf-filer som har svenska bokstäver i namnet. Vi ska försöka tänka på det när vi namnger filer i framtiden. Försök att öppna filen på en dator och skriv ut, det borde gå. Lycka till! /Joanna från Sfi-podden

Tusen tack för den här bra jobbet !
Det finns fler och fler filmer att lära sig svenska men det här rodden är unik.

Tack så jättemycket

hej!
Det står på Svenska kyrkan hemsida att alla är välkomna att fira sitt bröllop i Svenska kyrkan , men som regel behöver minst en av er vara eller bli medlem i Svenska kyrkan .Detta är till skillnad från vad som anges i texten !!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

13 visitors online now
8 guests, 5 bots, 0 members