Föräldraledig i Sverige

mammaledig-1

När man är hemma med sin lilla bebis kan man göra många olika saker. I dagens podd pratar Mikaela och Cinna om vad de gjorde när de var mammalediga.

 

PDF-filen hittar ni här:

mammaledig

Share Button

10 Responses

  1. Awni Zwawi says:

    Föräldrar kan studera ,laga mat titta på en film och göra många saker trots att de har småbarn om de reglerar sina tider och så har är inte svårt tycker jag.

  2. Nooria anwar says:

    Jag har varit två gångar förädldraledig men jag kunde inte studera hem. Jag blev trött när har jag varit mina barn. Ännars jag hade kontakt med mina grannar och vinner för att prata och att diskutera.det var bra för mig. Jag kan prata väldig väldig bra men jag är inte bra för att skriva meningar. Jag har börjat sfi föra månad. Nu kan jag inte skriva bra.

Kommentera


13 visitors online now
9 guests, 4 bots, 0 members