Kategorier
Storlek L

Stressa ner!

På vår senaste podd intervjuar vi Charlotte, en specialist inom stresshantering. Hon berättar för oss hur vi vet om vi stressar för mycket och hon ger tips för att hantera vår stress samtidigt som vi tränar svenska!

Pdf-filen hittar du här: L49 Stressa ner!

Share Button

25 svar på ”Stressa ner!”

Stressa är mycket dåligt för man.När man göra flera saker i samatid han känner sig trött och har huvudvärk.
Om man vill stressa ner måste man läsa på musik eller tar promenad i skogen.man kan läga sig ock vila i soffan och titta på tev.Det finns många saker led till stressa.Men man måste veta vad göra även inte bli stressa.

Jag har fått många och olika bra tips. Stressad är helt naturligt men inte alltid.Man kan läsa,lyssna på musik,tar promenerad och prata med någon person som man gillar eller älskar hen.

Jag har fått många och olika bra tips. Stressad är helt naturligt men inte alltid.Man kan läsa,lyssna på musik,tar promenerad och prata med någon person som man gillar eller älskar hen.

Svara

Hej, det var en intressant lektion Och det fanns många användbara tips för att minska stress Till exempel andas långsamt när du känner dig stressad, går till parken, organiserar tid, sover, lyssnar på utbildningsprogram, tänker positivt för framtiden, tar en vila, men ibland kan spänningar vara till nytta, till exempel det exempel som du talade om för att fly från lejonet när du känner dig i fara, och detta innebär att spänningar är fördelaktiga för människans natur.

Hej
Jag läste lite konstiga tipsen som används för att minska stress!
De har skrivit sova för att minska stress!
Min fråga är hur kan du sova när lejonet står över huvudet för att minska stress?
Jag tänkte, i stället för att radera problemet bör själva problemet lösas!

Har ni trevliga helgen allihopa

Hej
Jag känner mig inte stressad eftersom jag organiserar min tid så mycket som möjligt. När jag började känna mig stressad på jobbet tog jag en paus så att det inte skulle sprida mig. När du känner dig stressad, lugna ner dig och ta ett djupt andetag. Upptäck dig själv och distansera dig från de saker som gör dig orolig.

Hej !
De pratade om stressen under julen i December.
De måst handla ekonomen extra hemarbatet skolan och stress för nästa vecka
De ge tips för att sluta stress:
1 -De ska träna ock spriner
2-De ska titta på mobilen på facebok
3-De ska få fika
….

Det handlar om stress och hur man hanterar stress.
Att stress är både bra och dåligt. stress är bra när man ser en farligt djur, för hjälper att vi ska få mer blöd i kroppen att kunna rimma därifrån, men är dåligt för om man blir stressat då man blir irriterad och tappar tålamod om man stressar mycket samt vilar lite då man skadar sig.Typs för hantera stress, ta en promenad i natur, läsa bok och skriva, lyssna på musik.

Stress kan vara väldigt dåligt till oss människor. Men vi kan göra det gå bort snabbt. Till exempel att gå på en promenad, vila eller sova, ta en paus från jobbet och många andra grejer.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

10 visitors online now
8 guests, 2 bots, 0 members